Fredrik Norman, direktør for kommunikasjon og myndighetskontakt i Elkem; Kari Marie Blix, rådgiver og partner, Minsk; Kathrine Winther Løkke, designer og partner, Minsk; Jenny Leite-Vikra, designer og partner, Minsk; og Hans Martin Megård, daglig leder i Høst Group.
Fredrik Norman, direktør for kommunikasjon og myndighetskontakt i Elkem; Kari Marie Blix, rådgiver og partner, Minsk; Kathrine Winther Løkke, designer og partner, Minsk; Jenny Leite-Vikra, designer og partner, Minsk; og Hans Martin Megård, daglig leder i Høst Group.

Designbyrået Minsk skal hjelpe Elkem med selskapets visuelle identitet

– Vi opplever at Minsk forstår Elkems behov og har vist oss dette gjennom sterke konsepter og god prosess.

Publisert

Etter en byråkonkurranse, har Elkem valgt designbyrået Minsk til å løse deres internasjonale brand-oppdatering med lansering i 2021, opplyses det om i en melding.

Elkem er et av verdens ledende selskaper innen avanserte materialløsninger, og har en klar ambisjon om ytterligere spesialisering og vekst. En ny global kommunikasjonsstrategi skal støtte opp under dette.

Som en del av dette arbeidet jobber Elkem sammen med Hans Megård fra Høst Group på en oppdatering av merkevaren. De har nå valgt Minsk til å bistå i arbeidet med oppdatert visuell identitet.

Minsk består av Kathrine Winther Løkke, Jenny Leite-Vikra, Kari Marie Blix og Marte Espevik. Siden oppstarten i 2012 har byrået jobbet med en stor variasjon av kunder og designoppdrag.

- Etter mange år med lokale kunder er det spennende å ta steget ut og jobbe internasjonalt, så nå gleder vi oss veldig til å levere for Elkem, sier Kathrine Winther Løkke, designer og partner i Minsk.

Medvirkende i teamet er også Amira Azmi, Feed og Push Media.

Slo to større byråer ut av konkurransen

- Selv om Elkem er et stort selskap med en lang historie og ledende markedsposisjoner, er vi i økende grad også en utfordrer i nye markeder. Minsk skilte seg ut i konkurransen som en ambisiøs utfordrer, noe som passet oss bra, og vi er sikre på at de vil gjøre en god jobb sammen med teamet vårt. Vi har mange gode historier som vi gleder oss til å fortelle i ny profil, sier Fredrik Norman, direktør for kommunikasjon og myndighetskontakt i Elkem i meldingen og legger til:

- Elkems nye kommunikasjonsstrategi bygger på bred intern forankring i tillegg til eksterne analyser. Vi opplever at Minsk forstår Elkems behov og har vist oss dette gjennom sterke konsepter og god prosess. De er et lite byrå, men teamet har lang erfaring, og gir oss muligheten til å jobbe direkte med seniordesignere. Samtidig har de gode samarbeidspartnere på andre fagområder og kan spille på ressurser både i Kina og Frankrike. Det gir oss en fleksibel, pragmatisk og effektiv måte å jobbe på, som passer oss, sier Norman.

Fra Elkems side bidrar også kommunikasjonssjef Hans Iver Odenrud og og rådgiver June Skoug Haugen, i tillegg til representanter fra selskapet i Frankrike, USA og Kina.

- Vi er veldig glade for at Elkem våget å velge et lite byrå og ser frem til å samarbeide med et fremtidsrettet konsern som er opptatt av bærekraftig industri, sier Løkke i meldingen og forteller videre at Minsk har satt sammen et skreddersydd team med gode samarbeidspartnere som skal møte de ulike behovene til Elkem underveis.

Powered by Labrador CMS