Sondre Ronander forlater Släger. Mandag begynner han som kommunikasjonsansvarlig i Google Norge.

Forlater Släger - blir ny kommunikasjons­ansvarlig for Google Norge

Sondre Ronander gir seg i byrået etter nesten seks år.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

De siste årene har Ronander vært et kontaktpunkt for Netflix og Facebook i Norge. Byrået Släger har pressetjeneste for begge disse, og Ronander og et team av hans kollegaer har vært et bindeledd ut til medier.

– Fredag er min siste dag i Släger, og dermed min siste dag som kontaktperson for begge disse. Jeg har også hatt mange fantastiske kunder gjennom byrået, og det er vemodig å ta farvel med både Släger og kundene.

Mandag har han sin første dag i Google som Communications Manager.

– Nå venter først og fremst en onboarding-prosess der jeg skal lære meg alt som må læres og løses. Jeg forventer at det blir mye kontakt med presse, men det er noe man ikke kommer utenom når man jobber i et selskap som Google. Det blir garantert et bredt utvalg av arbeidsoppgaver, noe som passer meg veldig bra. Først i oppstarten ser jeg frem til å lytte, lese og lære.

I fem og et halvt år har Ronander vært rådgiver og kundeansvarlig i Släger.

– I løpet av den tiden har jeg gjennomført en lang rekke kommunikasjonsoppgaver for mange forskjellige kunder. Det er surrealistisk å tenke på at dette er siste dagen min, fordi slager har vært hverdagen min, morgen, middag, og kvelds.

Powered by Labrador CMS