– Rollen jeg skal inn i som Tech COO er ikke helt ferdig formet, noe jeg synes er veldig spennende.
– Rollen jeg skal inn i som Tech COO er ikke helt ferdig formet, noe jeg synes er veldig spennende.

Finn ansetter ny COO: – Jeg har hørt de har god kantine

– Blir en viktig bidragsyter i arbeidet med å skape en teknologi-organisasjon i verdensklasse.

Publisert

Jostein Emmerhoff (40) er ansatt som ny «Tech COO» i FINN. Han kommer fra rollen som leder for utviklingsavdelingen til SpareBank 1 Utvikling og før det utvikler, teamleder og prosjektleder for Bekk Consulting AS.

Det melder selskapet selv i en pressemelding, torsdag.

Skal vokse med 50 stillinger

– Tech COO-rollen til Emmerhoff er dedikert til å forstå FINNs behov og jobbe med hvordan FINN teknologi som helhet kan levere best mulig på disse. Vi trenger å sørge for at vi har et helhetlig bilde av hvilke mål vi skal levere på, og passe på at vi bruker tiden og kreftene våre på riktig sted til riktig tid, sier Nicolai Høge, teknologidirektør i FINN.

Emmerhoff er utdannet teknolog og har master i teknologi fra University of Technology i Sydney. De siste ti årene har han jobbet i ulike lederroller innenfor digital produkt- og tjenesteutvikling.

Han går fra 1. desember inn i en strategisk stilling i FINN teknologis ledergruppe, og vil være med på å ha ansvar for enheten FINN teknologi med nesten 200 mennesker.

Nicolai Høge, teknologidirektør i FINN.
Nicolai Høge, teknologidirektør i FINN.

– FINN teknologi er allerede en stor inhouse software utviklingsenhet, og vi skal vokse med 50 personer til de neste årene. FINN som selskap har også ambisiøse mål for alle markedsplassene våre. Med så mange deler i bevegelse er det viktig å løfte blikket og se på det store bildet, og sørge for at vi alle jobber bra sammen. Jostein - med sin erfaring og kompetanse, blir et veldig viktig bidrag inn i dette arbeidet. Han er også en solid match når det gjelder hvordan vi tenker rundt det å drive smidig softwareutvikling og hvordan vi må jobbe for å skape en teknologorganisasjon i verdensklasse, sier Høge i pressemeldingen.

– Ikke ferdig formet stilling

Emmerhoff beskriver seg selv som over middels interessert i organisasjon og prosess,og som brenner for lean og smidig metodikk.

– Rollen jeg skal inn i som Tech COO er ikke helt ferdig formet, noe jeg synes er veldig spennende. Og det som uansett er helt sikkert er at jeg kommer til å lære masse! Jeg håper også at ti år med prøving, feiling og mye læring i arbeidet med å skalere utviklingsorganisasjoner kommer godt med i den videre reisen til FINN. Og så har jeg også hørt at de har en veldig bra kantine!, sier han i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS