Marius Myhrvold, daglig leder i Hekt, ansetter Line Vee Hanum for andre gang.

Hekt henter Line Vee Hanum som partner og seniorrådgiver

Hanum startet 2. januar og er allerede godt i gang med ulike prosjekter og kundeteam.

Publisert

PR- og markedskommunikasjonsbyrået Hekt fortsetter å vokse og forsterker seg ytterligere på seniorkompetanse innen markedskommunikasjon.

Line Vee Hanum kommer fra stillingen som seniorrådgiver i Hill+Knowlton, og sier i en pressemelding at det er gøy å kunne være med på å forme et helt nytt selskap sammen med gamle kjenninger og helt nye kolleger. 

– Marius har jeg jobbet tett med tidligere og det gir ekstra trygghet med han ved roret. Det blir dessuten spennende å bli en del av et større fagmiljø med First House og de andre selskapene i byrågruppen. Her er det mye visdom og mange historier, sier Vee Hanum i en pressemelding. 

Ansatt for andre gang 

Hekt AS inngår i samme byrågruppe som First House, Hastings, Scandsports, Sustainability og Vektor Consulting. Sammen tilbyr selskapene et bredt spekter av rådgivningstjenester under samme tak i Øvre Vollgate.

Marius Myhrvold, daglig leder i Hekt, ansetter Hanum for andre gang, og blir dermed gjenforent med enda en tidligere kollega. 

– Line utmerker seg både som rådgiver og leder med en betydelig kompetanse innen alle aspektene av kommunikasjonsfaget. Hennes faglige integritet vil være en verdifull ressurs i partnerskapet, og for videreutviklingen av Hekt. I tillegg deler hun verdier som harmonerer svært godt med vår kultur og retning, sier Myhrvold.

Lang erfaring fra mediebransjen

Vee Hanum har også lang fartstid fra mediebransjen der hun blant annet har vært pressesjef for TV3-gruppen og kommunikasjonsdirektør for NENT-gruppen (nå Viaplay-gruppen). 

Hun har jobbet med kjente merkevarer som TV3, Viasat, P4 og Viaplay, har erfaring med innholdsproduksjon i både TV og digitale flater og vært med på å bygge opp noen av Norges største kjendiser.

– I store deler av min karriere har jeg jobbet i skjæringspunktet PR, kreativitet og markedsføring, som også er essensen i Hekt. Jeg trives aller best når jeg kan bruke både mitt strategiske blikk og kreative side. Jeg gleder meg til å jobbe med kommunikasjon på tvers av ulike kanaler, og jeg ser fram til å kunne bidra strategisk og operativt, både internt og eksternt, sier Vee Hanum.

Powered by Labrador CMS