Sara Stefansdottir starter som rådgiver i kommunikasjonsbyrået Hekt.
Sara Stefansdottir starter som rådgiver i kommunikasjonsbyrået Hekt.

Hekter rådgiver fra PR-operatørene

– Jeg vil tørre å påstå at Hekt er det mest spennende up and coming byrået i dag, og jeg er så glad for at jeg hekta meg på, sier Sara Stefansdottir.

Publisert Sist oppdatert

Sara Stefansdottir starter som rådgiver i kommunikasjonsbyrået Hekt.

Stefansdottir kommer fra rådgiverstilling i PR-operatørene og tar med seg bred kunderfaring fra store merkevarer og virksomheter.

Samfunnsinteresse

Stefansdottir har blant annet jobbet med merkevarer som Farmasiet, Riot Games, BBC, Viatris, Nordic Innovation og Utleiemegleren.

– Jeg fikk umiddelbart sansen for Hekt og hvordan selskapet kombinerer samfunnsinteresse med markedskompetanse, sier Stefansdottir i en pressemelding og legger til:

– Nå gleder jeg meg til å ta fatt på nye prosjekter og jobbe enda bredere i skjæringspunktet PR, kreativitet og markedsføring, sammen med ekstremt dyktige og fremoverlente kollegaer i Hekt.

Full klaff fra første samtale

Daglig leder i Hekt, Marius Myhrvold, er strålende fornøyd med signeringen av Stefansdottir.

– Det var full klaff fra første samtale. Sara er en allsidig og engasjert rådgiver med sterk kommunikasjonsfaglig teft og en kjernekompetanse som vil komme byrået og kundene våre til gode, sier Myhrvold. 

– Hun tar med seg en imponerende faglig bredde og vi gleder oss til alle de gode resultatene vi skal skape sammen fremover, supplerer han. 

Den nye rådgiveren startet 1. november og er allerede godt i gang med rådgivning for Hekt og byrågruppens kunder.

– Det har vært høyt tempo og utrolig morsomt den første arbeidsuken. Jeg vil tørre å påstå at Hekt er det mest spennende up and coming byrået i dag, og jeg er så glad for at jeg hekta meg på, avslutter Stefansdottir.

Powered by Labrador CMS