På bildet: Administrerende direktør Sanda Zahirovic og kommersiell direktør Kristian Torgersen i Heydays.
Administrerende direktør Sanda Zahirovic og kommersiell direktør Kristian Torgersen i Heydays.

Kristian Torgersen er ny direktør i Heydays

Ansatt som kommersiell direktør i selskapet.

Publisert Sist oppdatert

Torgersen startet i stillingen i februar. Han blir også fungerende administrerende direktør mens Sanda Zahirovic skal ut i mammaperm, skriver Heydays i en pressemelding.

Torgersen startet i Heydays i februar i nyopprettet stilling som kommersiell direktør. Han er partner i ARC og kommer fra rollen som administrerende direktør i Heydays’ søsterselskap Conversionista!

I fjor sommer ble Heydays en del av ARC Arise Consulting Group.

Fra tidligere har Torgersen startet Curamando og Conversionista! i Norge og har jobbet med merkevarer som Komplett, Norwegian, Vitusapotek og Storebrand.

– Å være en del av et større felleskap gir oss mulighet til å overføre kompetanse internt på tvers av både selskaper og bransjer. Jeg er stolt over å ha Heydays som en del av ARC og muligheten til å bruke min kompetanse til ta del i å lede Heydays i en spennende tid. Heydays har gjennom 15 år vært en spydspiss innen merkevarestrategi, design og digitale opplevelser, sier Torgersen.

Starten av året preges av et avvende marked, som også er i utvikling, forteller administrerende direktør Sanda Zahirovic i pressemeldingen.

– Med Kristian på laget styrker vi nå vårt tjenestetilbud i større grad med økt forretningsforståelse, innsiktsmetodikk og digitale brukeropplevelser. Dette er mye av grunnen til at vi gikk sammen med ARC i sommer og vi er glad for å kunne få Kristian med på laget, noe som kommer til gode for både våre kunder og utviklingen av våre designtjenester.

Powered by Labrador CMS