Indiane Helseth og Lars Eia Kirkholm.
Indiane Helseth og Lars Eia Kirkholm.

18 år gamle Indiane er ny lærling i JCP PRAD

– Hun har glidd rett inn.

Publisert

Som sertifisert lærlingebedrift er det viktig for JCP PRAD å gi nye talenter muligheten til å utvikle seg, opplyser de i en pressemelding. 

Nå har de fått på plass sitt ferskeste medlem, 18 år gamle Indiane Helseth, i minst to år.

– JCP er en bedrift som driver med veldig mye forskjellig. Det er veldig spennende, og gjør at jeg kan lære veldig mye om design, sier Helseth.

Designer og lærlingeansvarlig i JCP PRAD, Kaja Spjelkavik, er strålende fornøyd med å ha Helseth med på laget.

– Indiane har sklidd rett inn hos oss, både ved at hun er faglig sterk og passer veldig godt inn i miljøet og kulturen vi er så stolte av her i JCP, forteller Spjelkavik.

– Å ha en lærling er også en naturlig del av bærekraftarbeidet vi gjør i JCP, og er en vinn-vinn for alle involverte. Indiane får muligheten til å utvikle seg i et kreativt miljø, mens vi får en ressurs som har masse å bidra med allerede, fortsetter hun. 

Byråleder i PR- og reklamebyrået JCP PRAD, Lars Eia Kirkholm, er veldig glad for å ha Helseth på plass.

– Å få Indiane på plass som lærling hos oss passer perfekt inn i det vi prøver å få til i JCP PRAD. Hun skal få tid og mulighet til å utvikle seg og vokse, samtidig som vi får inn et ungt talent, med et ferskt syn på ting, som kan hjelpe oss med å utvikle oss også. Hun har allerede vist seg fram, og vi gleder oss skikkelig til å se hva hun kan få til hos oss, sier Kirkholm. 

Helseth gleder seg til å komme skikkelig i gang og lære mer om arbeidslivet.

– Jeg håper å lære mye om hvordan man jobber som designer i en bedrift, og lære mer om det tekniske når det kommer til programvare og designfaget. Jeg håper også å lære mer om hvordan det er å være en del av arbeidslivet, avslutter hun. 

Powered by Labrador CMS