– Jeg vil bidra med min kompetanse innen både kommunikasjon og påvirkning og tror også mitt politiske engasjement for landbruket vil være nyttig.

Angell Gimse er WoodWorks! Clusters første kommunikasjonssjef

– Glad for at de ønsker å satse mer målrettet på både intern- og ekstern informasjon.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Som politiker er man avhengig av valgresultat for å kunne fortsette. Da Høyre tapte valget i høst, røk jeg ut av Stortinget, forteller Guro Angell Gimse til KOM24.

Siden det har hun sondert rundt etter aktuelle jobber, og i år kunne hun avsløre den nye jobben, samt at det er en helt nyopprettet stilling.

– WoodWorks! Cluster og Skognæringa Kyst har ikke hatt kommunikasjonssjef før, og jeg er glad for at de ønsker å satse mer målrettet på både intern- og ekstern informasjon, og at leder og ansatte ønsker å ta aktiv del i dette. Arbeidet med kommunikasjon er et viktig teamarbeid og ikke noe som kan «outsources» til en kommunikasjonssjef eller avdeling.

Skal bli mer synlig i mediene

Angell Gimse har erfaring fra alle politiske nivåer og var Høyres landbrukspolitiske talsperson da hun gikk ut av Stortinget i høst. Hun er utdannet politi og har en Master in Business Administration.

– Jeg vil bidra med min kompetanse innen både kommunikasjon og påvirkning og tror også mitt politiske engasjement for landbruket vil være nyttig, og har selv et gårdsbruk på Melhus.

Som tidligere politiker og strategisk leder i et parti, er hun vant til å jobbe systematisk med kommunikasjon, budskapsutforming og målgruppearbeid.

– Jeg vet noe om hva som skal til for å «få på en sak» i mediene, og har også erfaring som aktiv debattant.

Hun begynte i stillingen rett etter nyttår, og kan fortelle at det jobbes med kommunikasjon for å synliggjøre både næringsforeningene, medlemmene, og hva skognæring- og industri kan bidra med i det grønne skiftet. I tillegg til en kommunikasjonsstrategi og plan som vektlegger interessentanalyser som grunnlag for videre kommunikasjonsplan.

– Det legges også en plan for å jobbe mer aktivt med rammevilkår og for å være mer synlig i nasjonale medier, sier hun.

Powered by Labrador CMS