– Mona har et skarpt hode og et behagelig vesen, hun er uredd, vant til å håndtere mange baller i luften samtidig, og har mange kloke råd å dele.

PYX har hentet Mona Terjesen: – En skikkelig no-brainer

Forlater redaktørrollen i Bømlo-nytt for å jobbe med kommunikasjon.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Vi har hatt et ønske om å satse enda mer på strategisk kommunikasjon, innholdsproduksjon og medierådgiving, og er kjempeglade for å få en så dyktig og erfaren kommunikatør som Mona med på laget, sier partner og kommunikasjonsrådgiver i PYX, Bjarne Laastad, i en pressemelding torsdag.

Nå styrker de laget med tidligere journalist og redaktør Mona Terjesen som blir ny kommunikasjonsrådgiver i PYX. Hun blir dermed makkeren til tidligere assisterende kommunikasjonssjef i TV 2, Bjarne Laastad, som legger til at hennes allsidige bakgrunn gjør at hun blir et viktig tilskudd til PYX-familien.

– Mona har et skarpt hode og et behagelig vesen, hun er uredd, vant til å håndtere mange baller i luften samtidig, og har mange kloke råd å dele. Når vi nå fikk denne unike muligheten, var det en skikkelig no-brainer.

Har mye å bidra med

Terjesen har journalistutdannelse fra Stavanger, og har de siste 15 årene opparbeidet seg solid og allsidig journalistisk erfaring fra Radio 102, TVHaugaland og Tysvær Bygdeblad - i tillegg til å ha vært ansvarlig redaktør i lokalavisene Vestavind i Sveio og Bømlo-nytt.

Hun kommer sist fra stillingen som redaktør i Bømlo-nytt.

– Jeg kom i dialog med PYX i fjor vår, men da hadde jeg akkurat fått jobben i Bømlo-nytt, og det å arbeide som kommunikasjonsrådgiver var faktisk ikke noe jeg hadde tenkt på som en mulighet, forteller hun i samme melding.

Men etter det første møtet, ble tanken om en mulig jobb i byrået noe hun ikke klarte å legge fra seg.

– Å få mulighet til å jobbe med så mange ulike sider innenfor kommunikasjonsfeltet sammen med en så fin og dyktig gjeng som den i PYX skal bli utrolig gøy og veldig givende. Jeg tror dessuten at jeg vil ha ganske mye å bidra med, og vi har flere spennende planer, forteller Terjesen.

Hun tiltrer stillingen 1. mars.

Powered by Labrador CMS