Rune Albertsen skal fremover bidra til den videre utviklingen av Medietilsynets arbeid med data, innsikt og analyse i rollen som avdelingsdirektør for innsikt og analyse.
Rune Albertsen skal fremover bidra til den videre utviklingen av Medietilsynets arbeid med data, innsikt og analyse i rollen som avdelingsdirektør for innsikt og analyse.

Rune får ansvar for innsikt og analyse i Medietilsynet

Forlater GroupM for direktørstilling i Medietilsynet.

Publisert

– Medietilsynet har et viktig og spennende samfunnsoppdrag, der data, metodevalg og analyse står sentralt. Jeg har stor tro på visjonen til Mari Velsand om at Medietilsynet skal bli et ledende kompetansemiljø, og gleder meg til å bidra til dette. Mitt mål vil være at Medietilsynet skal bli en enda viktigere innsiktsleverandør framover, sier Rune Albertsen i en pressemelding.

Han forlater nå jobben i GroupM, for å bli direktør for innsikt og analyse i Medietilsynet.

– Rune Albertsen har en solid og relevant faglig bakgrunn, og får en viktig rolle i den videre utviklingen av Medietilsynets arbeid med data, innsikt og analyse. Han kommer til å tilføre Medietilsynet viktig kompetanse, og jeg er svært glad for at han har takket ja til stillingen, sier Medietilsynets direktør, Mari Velsand.

Albertsen har en Master of Science i Industrial Asset Management fra Universitetet i Stavanger, og har erfaring både som toppleder, analytiker, kunderådgiver og konsulent. Han har hatt flere ledende roller i GroupM, som er verdens største mediebyrågruppering.

Han har tidligere også blant annet jobbet flere år som markedsanalytiker i management consulting- selskapet Vanguard Strategy i London.

Han starter i Medietilsynet 1. september.

Powered by Labrador CMS