Gunnar Romsaas har meldt overgang fra Statnett til Guri Størvold og Zynk.
Gunnar Romsaas har meldt overgang fra Statnett til Guri Størvold og Zynk.

Zynk henter Gunnar Romsaas fra Statnett

Skal jobbe med fornybar energi og grønn industri.

Publisert

– Samfunnet er i omstilling. Skal vi lykkes med en grønn omstilling, må vi benytte miksen av kommunikasjonsverktøy på en klok og strategisk bevisst måte. Zynk er rigget for denne oppgaven. Dette er derfor en reise jeg ser fram til å være med på, sier Gunnar Romsaas i en pressemelding fra Zynk.

Selskapet har hentet Romsaas fra Statnett hvor han har 16 års erfaring fra kommunikasjon.

Romsaas har i Statnett blant annet hatt ansvar for selskapskommunikasjon, employer branding, internkommunikasjon, mediehåndtering og kriseberedskap, og håndtert krevende saker som utbygging av høyspentlinjer og utenlandskabler. Romsaas har en executive master i energiledelse fra ESCP Europe, IFP og BI og en master i organisasjonskommunikasjon fra Bournemouth University.

Fra 1. desember er Romsaas på plass som seniorrådgiver i Zynk, hvor han vil jobbe med flere kunder innenfor fornybar energi og grønn industri.

– Klimautfordringene og omleggingen av energisystemene representerer store utfordringer, men også muligheter for energinasjonen Norge. Tilgangen på kraft og nett er avgjørende for å lykkes med omstillingen, sier daglig leder og partner Guri Størvold i Zynk AS i pressemeldingen.

Zynk har med denne rekrutteringen passert 20 ansatte.

Powered by Labrador CMS