Byrådsleder Raymond Johansen har torsdag gjort endringer i byrådet og ved Byrådslederens kontor.

Halvard Hølleland overtar rollen som stabssjef

Og Kaia Storvik (Ap) er oppnevnt som ny byrådssekretær for kommunikasjon fra og med torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Marte Ingul har vært en av mine viktigste og nærmeste rådgivere i mange år. Jeg vil savne henne og er takknemlig for den verdifulle innsatsen og de mange resultatene hun har skapt sammen med partiet, byrådet og meg. Samtidig forstår jeg hennes personlige valg, og ønsker henne lykke til videre. Amedia er heldige! Jeg er glad for at Halvard Hølleland har sagt ja til å ta over etter Marte, og gleder meg til å jobbe sammen med Kaia Storvik som i dag ble oppnevnt som ny byrådssekretær, sier byrådsleder Raymond Johansen i en melding.

Torsdag har Johansen gjort endringer i byrådet og ved Byrådslederens kontor.

Blant annet er det nå kjent at Marte Ingul har fratrådt rollen som stabssjef for byrådsleder Raymond Johansen ved Byrådslederens kontor for å bli konserndirektør for samfunns- og myndighetskontakt i Amedia.

I en pressemelding opplyses det nå om at Halvard Hølleland (Ap) fra i dag har overtatt rollen som stabssjef. Hølleland har vært byrådssekretær siden 2015 og kommer fra rollen som byrådssekretær for kommunikasjon ved Byrådslederens kontor.

– Det er en ære å få bli stabssjef. Det er en viktig rolle i byrådssystemet både for å skape godt samarbeid mellom de tre partiene for å sørge for at vi tar beslutninger i saker og har god progresjon, sier Hølleland til Avisa Oslo.

I samme melding opplyses det også om at Kaia Storvik (Ap) er oppnevnt som ny byrådssekretær for kommunikasjon fra og med i dag. Hun kommer fra stillingen som ansvarlig redaktør i Agenda Magasin og har tidligere blant annet vært nestleder i Tankesmien Agenda og sjefredaktør i Dagsavisen.

Kaia Storvik (Ap) er oppnevnt som ny byrådssekretær for kommunikasjon fra og med i dag. Foto: Gorm Kallestad / NTB
Powered by Labrador CMS