Guri Størvold, daglig leder/partner, Heidi Stubbs Holdal, rådgiver og Marte Ramuz Eriksen, partner.
Guri Størvold, daglig leder/partner, Heidi Stubbs Holdal, rådgiver og Marte Ramuz Eriksen, partner.

Zynk henter fra Hill+Knowlton: ansetter Heidi Stubbs Holdal

– Heidis kompetanse er midt i blinken for oss.

Publisert

– Jeg har hatt mange lærerike år sammen med gode kolleger i Hill+Knowlton. Nå gleder jeg meg til å jobbe enda mer med energi og bærekraft i kommunikasjonsbransjens sterkeste fagmiljø, sier Heidi Stubbs Holdal (29) i en pressemelding.

Analyse- og rådgivningsbyrået Zynk styrker staben gjennom å hente Heidi Stubbs Holdal fra konkurrenten Hill+Knowlton, hvor Holdal har vært siden 2018. Der jobbet hun med strategisk kommunikasjon for flere av selskapets store kunder, spesielt innenfor sektorene helse, energi og teknologi. Hun har også erfaring fra utviklingspolitikk og prosjektarbeid fra flere FN-organisasjoner.

– Heidis kompetanse er midt i blinken for oss. Hun har allsidig og knallsterk erfaring med posisjonering, krise og bærekraft, og er allerede i fullt driv etter bare noen få dager, sier partner Marte Ramuz Eriksen i Zynk.

Holdal har en bachelorgrad i internasjonale relasjoner fra University of Queensland, Brisbane, samt en mastergrad i selskapskommunikasjon fra IE Business School, Madrid. Hun har tidligere jobbet for CCEP i Spania, FNs høykommissær for flyktninger (UNHCR) i Ecuador og for FNs hjelpeorganisasjon for palestinske flyktninger i Midtøsten (UNRWA) i Libanon. Holdal har også arbeidet ved den norske FN-delegasjonen i New York hvor hennes ansvarsområde var internasjonal utvikling.

Powered by Labrador CMS