Avdeling- og teamleder i Oslo, Hilde Marks.
Avdeling- og teamleder i Oslo, Hilde Marks.

Visma Digital Marketing etablerer seg i Oslo

Ønsker å styrke sin posisjon i markedet.

Publisert

– Vi har bygd opp et sterkt fagmiljø på digital markedsføring over flere år, og vil fremover rekruttere flere sterke fagfolk for å ta nye posisjoner innenfor innsiktsfull, datadrevet markedsføring, sier byråleder Oddbjørn Hatløy i en pressemelding torsdag.

Med sunnmørske røtter har Visma Digital Marketing etablert seg som et ledende fagmiljø på Nordvestlandet, og har styrket sin posisjon i hele Norge etter at Visma kjøpte opp selskapet i 2019

Nå åpner det ti år gamle byrået kontor hos Visma på Skøyen, og rigger de seg for ytterligere vekst, etter at de i 2021 både doblet omsetningen og antall ansatte.

– Jeg trives veldig godt med tempoet og mangfoldet man får ved å jobbe i byrå – samtidig er det viktig for meg å være en del av et sterkt fag- og arbeidsmiljø, forteller Hilde Marks.

Opptatt av en balanse

Med spisskompetanse på digital markedsføring har Visma Digital Marketing høye ambisjoner om å styrke sin posisjon i markedet, ikke bare for kunder, men også som en attraktiv arbeidsgiver.

I dag består Oslokontoret av tre ansatte hvor arbeidsmiljøet kjennetegnes av godt humør, god takhøyde og mye frihet.

– Vi er opptatt av balanse mellom jobb og fritid og er svært bevisste på verdien av å være mer enn en arbeidsplass for våre ansatte. Jeg gleder meg til å bygge videre på den fantastiske kulturen vi har på hovedkontoret i Ålesund, sier Marks.

I løpet av de neste månedene er målet å bli et fagmiljø på 6–10 stykker.

Visma Digital Marketing er en del av Visma Avento AS med nærmere 90 fagfolk innen datadreven teknologi. Byrået er en totalleverandør av digital markedsføring og kommunikasjon, og bistår med strategi og konsept, digital annonsering, innsikt og analyse, programmatisk annonsering og betalt søk.

Powered by Labrador CMS