Shiraz Abid, direktør for privatmarkedet i ice, og sponsoransvarlig Ida Hamre Håkonsund.

Ice inngår samarbeid med Øyafestivalen og Miniøya 

Begge avtalene har opsjon om forlengelse med ønske om et langsiktig samarbeid.

Publisert

– Vi er veldig stolte over å inngå et samarbeid med Øyafestivalen og Miniøya, sier Shiraz Abid, direktør for privatmarkedet i ice, i en pressemelding. 

Egen festivallounge

Øyafestivalen har i en årrekke vært en av landets største festivaler, og arrangeres i Tøyenparken 7. til 10. august. 

Blant årets artister finner vi Queens of the Stone Age, PJ Harvey, Cezinando, Astrid S, Gabrielle og Veronica Maggio.

– Vi gleder oss til å få besøk av både nye og eksisterende kunder, og står klare med ladere, god stemning og kunnskap, sier Ida Hamre Håkonsund. 

Ice blir å finne på Øya i år, og rigger opp en festival-lounge hvor folk kan slappe av, lade mobilen på en av ladestasjonene – eller ta årets festivalbilde.

– Øya og gjengen bak står for mange av de verdiene vi ønsker å fremme med vår merkevare, slik som fellesskap, inkludering og et bærekraftig samfunn. Her har vi også en unik mulighet til å treffe eksisterende og potensielle ice-kunder. Vi gleder oss å se hvilke spennende muligheter som ligger i samarbeidet, sier Shiraz Abid.

Barnas festival

Miniøya er Norges største musikk- og kulturfestival for barn, og går av stabelen 8.–9. juni i Tøyenparken. Dette er barnas festival, og de voksne slipper bare inn i parken i følge med barn.

I år rigger ice opp sin egen iceCamp midt i Tøyenparken.

– Vi håper mange tar turen til Miniøya og får med seg alt fra konserter og teater, til skating, disco og lek. Årets program er utrolig variert og morsomt, sier sponsoransvarlig Ida Hamre Håkonsund i ice.

Hos ice skal det bygges en hinderløype hvor lekeglade barn kan balansere, klatre og ha det gøy. De voksne får sitt eget ladeomåde, hvor de i tillegg til å kunne lade mobilen, også kan benytte sjansen til å oppdatere seg på alt fra nettvett til foreldrekontroll.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS