Joakim Kleven vil dele episoder og oppdateringer på veien mot en sunnere og mer aktiv livsstil på både sin egen Instagram-profil og SATS sin.

Joakim Kleven blir SATS-ambassadør

Filmskaper, TV-profil og influenser Joakim Kleven skal samarbeide med SATS i tiden fremover.

Publisert

Joakim Kleven er blant annet kjent for å være en sentral stemme for mangfold, menneskeverd og gutters psykiske helse.

I ett år skal han dokumentere sin treningsreise på SATS i sine sosiale medier, og gi et innblikk i hans erfaringer og potensielle utfordringer underveis i sin reise om å etablere gode rutiner som varer. 

Målet er å vise at trening kan være en givende og gledesfylt del av hverdagen. Med støtte fra sin personlige trener, Ida Sophia, vil Kleven utforske ulike gruppetimer og egentrening for å finne det som passer best for ham.

Målet til Joakim Kleven er å trene minst tre ganger i uka et helt år.

– Å velge SATS som samarbeidspartner var et enkelt valg fordi jeg synes de har så fine verdier, det er aldri noe kroppsfokus, men heller et fokus på å holde seg i aktivitet og føle seg bra på innsiden. Målet er å klare å trene minst tre ganger i uka et helt år, det er tøffere enn man skulle tro, sier Joakim Kleven i en pressemelding.

Kleven har de siste årene vært en tydelig talsperson i kampen mot kroppspress. 

Det splitter nye samarbeidet mellom Kleven og SATS bunner i et ønske om å inspirere flere til å ta vare på sin fysiske og mentale helse og tørre å ta steget til et mer aktivt liv.

– Jeg gleder meg enormt til å kunne skape mye kreativt innhold som viser alt SATS har å tilby, jeg skal teste ut forskjellige gruppetimer, få meg egen PT, og ta del av flere utfordringer som blir spennende å utforske, sier Kleven og avslutter: 

– Jeg håper folk vil heie med og støtte meg på denne reisen, for jeg har aldri vært konsekvent med treningen min tidligere. Jeg er stolt over dette samarbeidet og gleder meg til å sette i gang.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS