Inger Johanne Stenberg melder at 80 journalister har akkreditert seg til ONS så langt.
Inger Johanne Stenberg melder at 80 journalister har akkreditert seg til ONS så langt.

80 journalister akkreditert for å dekke ONS i Stavanger

– Energi er daglig i nyhetene og da er det fint å registrere at norske og internasjonale medier ønsker å dekke ONS 2022.

Publisert

Det sier kommunikasjonsdirektør for energikonferansen og messen i Stavanger, Inger Johanne Stenberg i en pressemelding fra ONS (Offshore Northern Seas) som blir arrangert i slutten av august.

De fleste journalistene kommer fra norske medier, men det er og akkreditert journalister fra Storbritannia ellers i Europa, samt USA.

ONS regner med at enda flere kommer til å melde sin ankomst til Stavanger på seinsommeren.

– På grunn av krigen i Ukraina er det i år ekstra mye oppmerksomhet rundt oss som forvalter energifeltet, det går jo ikke en dag uten at energi til Europa, strømpriser og strømkabler er i nyhetene. Samtidig har sommeren vist at klimakrisen er tydelig overalt, også innen energi. Dermed er vi aktuelle som aldri før, mange av fremtiden energiløsninger finnes på ONS, sier Stenberg i pressemeldingen.

ONS Arrangeres annethvert år i Stavanger, og har blitt arrangert siden 1974.

I 2018 besøkte 68 000 mennesker arrangementet og over 700 foredragsholdere sto på programmet. I 2022 ventes det over 850 foredragsholdere på ni konferansearenaer,

Parallelt med tradisjonell journalistikk er det en sterk tendens mot at deltakerne på ONS blir mer profesjonalisert og produserer innhold for egne kanaler.

– Vi gjør det jo selv i samarbeid med mediapartner NHST MEDIA Group med ONS TV, og Dagens Næringsliv, tar med seg studioløsningen de har laget for Arendalsuka og fortsetter produksjonen her med ulike partnere gjennom hele ONS, sier hun.

Powered by Labrador CMS