Kruse Larsen ansetter Jens Folland fra Norsk Sjøoffisersforbund og Tiril Stillufdatter Karlsen fra GK.

Kruse Larsen styrker laget med to ansettelser

- Jeg er veldig fornøyd med å bli en del av det sterke laget til Kruse Larsen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Kruse Larsen ansetter Jens Folland fra Norsk Sjøoffisersforbund og Tiril Stillufdatter Karlsen fra GK, opplyses det om i en pressemelding.

Tiril Stillufdatter Karlsen har en mastergrad i International Business fra Copenhagen Business School i København. Hun har bakgrunn som analytiker i Corporate Finance-selskapet ProCorp AS og konsulenterfaring fra Geelmuyden Kiese. Hun har i tillegg vært lokalpolitiker for Venstre i Bærum, står det i meldingen.

- Jeg er veldig fornøyd med å bli en del av det sterke laget til Kruse Larsen. Jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver og ser spesielt frem til å jobbe i skjæringspunktet strategi, politikk og PR for kunder i finans- og energinæringen. Her venter det mye spennende arbeid for å sørge for at kundene er godt posisjonert til å være både pådriver og tilrettelegger for forutsigbar omstilling, sier Tiril Stillufdatter Karlsen.

Jens Folland kommer fra jobben som seniorrådgiver for politikk, samfunnskontakt og kommunikasjon i Norsk Sjøoffiserforbund. Jens har tidligere vært fagpolitisk ansvarlig i Norsk studentorganisasjon. Han har en BA i maritime studier fra Høgskolen i Ålesund.

- Kruse Larsen er Norges fremste kommunikasjonsbyrå og har gjentatte ganger vist at de kan utfordre, inspirere og innovere. Personlig føles dette litt som å komme hjem. Det er et sted der jeg ikke bare vil oppleve mange interessante utfordringer, men et sted der jeg vet jeg kan bidra. Kruse Larsen er også en fremoverlent gjeng, som jeg gleder meg til å bli en del av, sier Folland.

Kruse Larsen ble startet i 2015. Selskapet hadde i fjor en byråinntekt på 38,8 millioner kroner. Kruse Larsen etablerte da også datterselskapet Pressure, som spesialiserer seg på digital politisk påvirkning og engasjementsdrevne kampanjer. Begge selskapene har helt åpne kundelister.

- Dette er rådgivere med masse erfaring og kunnskap som er høyrelevant for flere av kundene våre. De kommer til å forsterke posisjonen vår på strategi, politikk og krisekommunikasjon, samtidig som de tilfører mye på satsingsområder som energi, finans, bærekraft og maritim næring, sier daglig leder Jan- Erik Larsen.

Powered by Labrador CMS