Kite kommunikasjon får en ny multimediaprodusent fra 1. mai. Kai Remi Hagen har hatt samarbeid med byrået fra før, men ser fram til å jobbe ved siden av de som kollega.
Kite kommunikasjon får en ny multimediaprodusent fra 1. mai. Kai Remi Hagen har hatt samarbeid med byrået fra før, men ser fram til å jobbe ved siden av de som kollega.

Kai Remi går fra Conventor til Kite Kommunikasjon

– Mine arbeidsoppgaver vil blant annet innebære å være med på å utvikle og produsere medieinnhold.

Publisert

Kite Kommunikasjon har ansatt Kai Remi Hagen som multimediaprodusent. I åtte år har han jobbet i samme stilling hos Conventor AS, nå skal han starte et nytt kapittel.

– Jeg har tidligere vært involvert i en god del prosjekter sammen med gjengen i Kite. De er faglig veldig sterke og jobber med mange spennende kunder og utfordrende prosjekter. I tillegg til et veldig trivelig arbeidsmiljø, sier han.

Hagen ser frem til en arbeidshverdag fylt med flere interessante prosjekter, som han håper vil videreutvikle egen kompetanse.

– Mine arbeidsoppgaver vil blant annet innebære å være med på å utvikle og produsere medieinnhold sammen med mine nye kollegaer, inkludert alt fra design, film og animasjoner til alle typer digitale flater.

– Jeg har hatt en veldig fin tid i Conventor, men nå er jeg klar for nye utfordringer, avslutter Hagen.

–Vi er utrolig glade for at vi nå har Kai Remi med oss på laget. Vi har jobbet tett med han i flere av leveransene våre allerede og vet hva han står for. Han er rett og slett en trollmann når det handler om å produsere spektakulære løsninger av høy kvalitet, sier daglig leder Trude Linge til KOM24.

Kite har allerede et sterkt produksjonsmiljø, men med Kai Remi på laget tror Linge at de styrker seg og bidrar til å utvikle og produsere større deler av innholdet selv.

Powered by Labrador CMS