Glenn Wange blir direktør for Marked, Kommunikasjon og Kundereise i MyCar Group.
Glenn Wange blir direktør for Marked, Kommunikasjon og Kundereise i MyCar Group.

Glenn får ny sjefsjobb og jakter byråsamarbeid

Han blir direktør for Marked, Kommunikasjon og Kundereise i MyCar Group.

Publisert Sist oppdatert

Glenn Wange blir direktør for Marked, Kommunikasjon og Kundereise i det nye bilkonsernet MyCar Group, opplyses det om i en pressemelding.

Han kommer fra stillingen som markedssjef i Frydenbø Bi.

– Jeg er utrolig glad for å bli spurt. Dette er en veldig utfordrende jobb på flere områder. Her skal vi bygge tre merkevarer med nasjonale ambisjoner. I tillegg skal vi arbeide kundeorientert fremfor produktorientert. En selvfølge i mange bransjer, men i bilbransjen er det veldig fokus på det som står på de fire hjulene, ikke de som bruker bilen. Det skal vi forsøke å gjøre noe med i våre virksomheter, sier Wange i meldingen.

Han ble rekruttert av Erik Diesen, tidligere konserndirektør i Frydenbø Bil, som nå skal lede nysatsingen MyCar Group.

– Glenn har vært sentral i den meget positive utviklingen vi hadde i Frydenbø Bil, så det var helt naturlig for meg å spørre om han ville bli med på nye eventyr, forteller Diesen.

Nå starter arbeidet med å bygge avdelingen og flere merkevarer, i tillegg skal den nye lederen for Marked Kommunikasjon & Kundereise nå jakte både intern kompetanse og ekstern byråhjelp.

– Som alle andre ønsker også vi å knytte til oss den beste kompetansen både internt og eksternt. Det er mye som skjer samtidig nå. Ny profil for MyCar, og felles digital plattform for samtlige selskaper. Det vil bli lyst ut en del spennende stillinger fremover, samtidig som vi allerede er i dialog med ulike byråforbindelser. - avslutter Wange.

Konsernet er et resultat av konsolidering av kringtjenestene til de store bildistributørene Frydenbø Bil AS og Kverneland Bil AS. Kjedene Dekkstra og Skala samles nå i MyCar Group. I tillegg opprettes Norges første bruktbilkjede MyCar som en tredje virksomhet.

De har en ambisjon om at MyCar Group vil få en omsetning på ca kr 500 mill i 2021, og har ca 100 medarbeidere. Ambisjonen videre er å nå en omsetning på 1 milliard kr innen 3 år og være kostnadsledende gjennom bruk av teknologi og automatiserte prosesser. Selskapets hovedkontor ligger i Moss.

Powered by Labrador CMS