Sverre Høven har meldt overgang til Rud Pedersen

Rud Pedersen ansetter tidligere SJ Norge-sjef Sverre Høven

– Med Høven om bord får vi toppfart inn i vår samferdsel og infrastruktur- satsing i 2022.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Det sier Kristian Hvilen, managing Partner i Rud Pedersen i en pressemelding.

Som seniorrådgiver vil Sverre Høven bli en del av byråets infrastruktur-team. Han vil i tillegg til å bistå kundene med lederutvikling, strategi og posisjonering.

– Samferdsel og infrastruktursektoren står overfor store utfordringer i tiden som kommer. Prosjektene skal være mer miljøvennlige, være sikrere og gi kundene en bedre opplevelse. Alt dette i en tid med økt press på de offentlige finansene. Sentralt står spørsmålet om hvordan ny teknologi, innovasjon og digitalisering kan gi «mer samferdsel» for pengene. Dette krever at kundene tar kloke, valg. Jeg ser frem til å hjelpe både norske og internasjonale selskaper med å lykkes, sier Sverre Høven i pressemeldingen.

Høven har tidligere vært administrerende direktør i SJ Norge, det svenske togselskapets norske datterselskap. I tillegg til nesten ti år i ulike lederposisjoner i Flytoget.

I tillegg til lang erfaring fra togtrafikken, har Høven også vært sektorpolitisk direktør i arbeidsgiverforeningen Spekter og administrerende direktør i Peppes Pizza.

– Myndighetskontakt er kjernen i alt vi gjør. Sverre styrker troppen med sin brede erfaring. Han er definitivt rett mann, på rett plass. Vi opplever økt etterspørsel fra kunder som ser behovet for rådgivning knyttet til posisjonering, strategi, media og analyse, sier Hvilen i pressemeldingen.

Rud Pedersen er i dag 27 ansatte i Norge.

Powered by Labrador CMS