Kristoffer Kinden skal forberede valgkamp for SV i sommer.
Kristoffer Kinden skal forberede valgkamp for SV i sommer.

Sommerpraten:

Kristoffer skal forberede valgkamp for SV i sommer

– Så skal det bades, helst på den svenske vestkysten.

Publisert Sist oppdatert

I «Sommerpraten» stiller KOM24 en rekke personer i kommunikasjonsbransjen spørsmål om hva de gjør i sommer. I tillegg får vi høre litt om hvilke tabber vedkommende selv har gjort på jobb og hvilke råd de vil gi andre som ønsker lykkes i bransjen.

Neste person ut er rådgiver for sosiale medier i SV, Kristoffer Kinden.

– Hva gjør du i sommer?

– Først er det valgkampforberedelser. Vi har større fokus på egenproduksjon av materiell til alle flater i år så mye må ferdigstilles før ferien. Det øker også med henvendelser i sosiale medier inn mot valget og vi ønsker å få svart flest mulig så det blir flere hender bak tastaturet og mer koordinering. Med mer av valgkampen fokusert rundt nett og sosiale medier har det også vært viktig å legge til rette for at kandidatene i alle landets fylker skal stille med et best mulig utgangspunkt for den intensive valgkampen. Så skal det bades, helst på den svenske vestkysten.

– Hvilken låt gir deg mest sommerfølelse?

– Spids Nøgenhat - Lolland Falster. En sang som bør spilles med bilvinduet godt rullet ned.

– Hvordan oppsummerer du 2021 i kommunikasjonsbransjen så langt?

– Internett har kommet for å bli. Bruken har også endret seg noe under pandemien og flere barrierer for hva som kan gjøres på nett har blitt mye mye lavere. Det gjør at man har flere muligheter, men også at det forventes høyere kvalitet på det du tilbyr. Ser også at folk bruker flere plattformer parallelt, men har blir mer spesifikke i hvilke funksjoner de velger.

– Hvilken bransjeperson har imponert deg i år?

– Martin Holmes i Bergen Live har imponert med forståelig og god formidling av vanskelige problemstillinger rundt publikumssikkerhet på arrangementer. Pandemien har gitt konsertarrangører nye utfordringer og god kommunikasjon med publikum er nøkkelen i å få løst dem.

– Hva er årets flause til nå?

– Giulianis pressekonferanse på parkeringsplassen mellom Four Seasons Total Landscaping og en pornosjappe. Vinterens store høydepunkt.

– Hva er den største tabben du har gjort på jobb?

–Når jeg jobbet i MySpace greide jeg å skru på norsk som standard språk for samtlige brukere i Canada. Et kortvarig større gjennombrudd for norsk som internasjonalt språk. Varte en helg før feilen ble retta.

– Hva er ditt beste råd til en som ønsker å lykkes i kommunikasjonsbransjen?

– Jobb med mennesker som gjør deg glad og mennesker som gjør deg bedre.

Powered by Labrador CMS