Storm rekrutterer fra Leidar Norway

Henter Tuva Spiten.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg har hatt fantastiske år som en del av et internasjonalt miljø i Leidar. Nå blir det spennende å bruke min kompetanse i Storm. Storms planer for videre vekst er noe jeg virkelig har tro på, sier Tuva Spiten i en pressemelding.

Spiten kommer til Storm Communications som kommunikasjonsrådgiver fra tilsvarende stilling i Leidar Norway.

Med bakgrunn i og interesse for politikk, beslutningspåvirkning og kommunikasjon har Spiten erfaring med å bistå norske og internasjonale bedrifter og organisasjoner med blant annet posisjonering, samfunnskontakt og bærekraftkommunikasjon. I sin tidligere rolle hadde hun bred erfaring med både digitale og tradisjonelle medier, samt innholdsproduksjon.

Hun startet sin karriere i Leidar som intern på sitt siste år som masterstudent i politisk kommunikasjon og ledelse ved Copenhagen Business School (CBS).

Ved CBS fordypet hun seg i krisehåndtering, strategisk kommunikasjon og bruken av sosiale medier. Hun har også tidligere erfaring som studentpraktikant i Utenriksdepartementet, ved generalkonsulatet i Houston i Texas.

– Hvis det er en ting pandemien har lært oss, så er det at god strategisk kommunikasjon til og med kan redde liv. Dette er viktig lærdom som jeg tar med meg videre i arbeidshverdagen hos Storm, sier hun i pressemeldingen.

Byråsjef Marius Parmann sier i pressemeldingen at Spiten vil blant annet styrke deres internasjonale kompetanse som vi ser blir etterspurt.

Powered by Labrador CMS