Monica Michelsen forlater IKT-Norge og begynner som rådgiver i TRY Råd. Her sammen med partner og seniorrådgiver i TRY, Torgeir Micaelsen.
Monica Michelsen forlater IKT-Norge og begynner som rådgiver i TRY Råd. Her sammen med partner og seniorrådgiver i TRY, Torgeir Micaelsen.

TRY Råd henter rådgiver fra IKT-Norge

- Etter fire år tett på teknologinæringen og det politiske arbeidet knyttet til deres rammevilkår føltes tiden nå moden for for nye utfordringer.

Publisert Sist oppdatert

TRY Råd ansetter Monica Michelsen som ny rådgiver, opplyses det om i en pressemelding.

Michelsen kommer fra jobben som kommunikasjonsansvarlig for digitale flater i IKT-Norge. Dit kom hun i april 2017 fra konsulentselskapet Innoco.

I IKT-Norge hadde hun ansvaret for IKT-Norges kommunikasjons- og profilarbeid og den digitale næringens synlighet.

- Etter fire år tett på teknologinæringen og det politiske arbeidet knyttet til deres rammevilkår føltes tiden nå moden for for nye utfordringer. Jeg ser frem til å jobbe i et såpass anerkjent kommunikasjonsmiljø som TRY, og tror min erfaring og kjennskap til norske teknologiselskaper i kombinasjon med det kommunikasjonsfaglige kan bidra godt inn i selskapet og ut mot deres kunder, sier Michelsen.

Michelsen er medieviter med fordypning i visuell kultur og sosialantropologi fra NTNU.

- Norge og verden digitaliseres i rekordfart. Teknologi- og IT-bedrifter har behov for å raskt vinne nye markedsandeler og bli synlige både i Norge og verden. Vi har bygget et eget team som jobber med å møte denne næringens behov for hjelp innen rådgivning og markedsføring. Her er det ikke alltid lett å finne gode kandidater , men heldigvis fant vi Monica, avslutter Micaelsen.

Seniorrådgiver og partner Torgeir Micaelsen er fornøyd med den nye ansettelsen. Han er ansvarlig for satsingen TRY Råd har mot teknologibedrifter, og leder de største prosjektene for TRY Råd sine teknologi - og IT-kunder, og forteller i meldingen om at byrået opplever økt etterspørsel etter rådgivning på disse feltene.

- Vi er veldig glade for at Monica ville begynne hos oss. Hennes kunnskap om IT-næringen blir svært verdifull for våre teknologikunder. Hun har i tillegg mye erfaring fra kommunikasjon- og markedsføring som gjør at hun også kan jobbe bredt med prosjekter hos oss, sier Micaelsen i meldingen.

Powered by Labrador CMS