Innholdsprodusent og SEO-specialist i Design Container, Aliaa Noelle Hamza
Innholdsprodusent og SEO-specialist i Design Container, Aliaa Noelle Hamza

#Sommerpraten

Turen til Syria med storesøster og veninnene hennes i 2010 er Aliaas beste sommerminne

– Mitt beste råd til unge er å utnytte nettverket ditt og bli kjent med bransjefolk, og ikke vær rett for å kaste deg ut i det.

Publisert Sist oppdatert

I «Sommerpraten» stiller KOM24 en rekke personer i kommunikasjonsbransjen spørsmål om hva de gjør i sommer. I tillegg får vi høre litt om hvilke tabber vedkommende selv har gjort på jobb og hvilke råd de vil gi andre som ønsker lykkes i bransjen.

I dag er det innholdsprodusent og SEO-specialist i Design Container, Aliaa Noelle Hamza, som svarer på sommerpraten.

– Har du pass?

– Jepp!

– Hva skal du gjøre i sommer?

– Hittil i sommer har jeg tilbrakt deilige og late sommerdager hjemme i Larvik og Stavern, samt litt på Nøtterøy. Det har gått i mye bading på svaberg, trening, festival og venne- og familietid!

Jeg er jo litt Larvikspatriot (de som vet de vet), men Larvik og Stavern er virkelig prima om sommeren. Nå blir det litt Oslo-sommer, før jeg reiser til Berlin deretter til Portugal og besøker familien til typen. Så runder jeg av ferien min med en av mine beste venninners bryllup i Larvik!

– Hva er ditt beste sommerminne?

– Syria 2010 - helt klart! Min storesøster hadde med 10 barndomsvenninner på tur, og jeg fikk lov til å henge meg på som 16-åring når vi farta rundt i Damaskus, Aleppo og Latakia i Syria, og Beirut i Libanon. Med en mor fra Syria og far fra Irak, tilbrakte vi de fleste somrene i Syria, og jeg gleder meg til den dagen vi kan reise tilbake - med mine barndomsvenninner!

– Uten å nevne noen fra ditt eget byrå, hva er den beste kampanjen du har sett til nå i år?

– Det er så mange sterke og opplysende kampanjer om dagen, men noe som virkelig traff meg var Amnesty sin kampanje om abort og kvinners rettigheter i USA samt pride-markeringen som tok sted i juni etter den forferdelige hendelsen i Oslo.

Kort og godt er det kampanjer som opplyser og engasjerer som treffer en nerve hos meg.

– Nevn en bransjeperson å se opp for i fremtiden

– Litt vrient å peke ut én person når man jobber med og lærer så mye nytt av flinke bransjefolk hver eneste dag, men Kaia Gulsvik, COO i Design Container, er en bransjeperson jeg ville sett opp for!

Når det er sagt, er hele gjengen min i Design Container bare å bøye seg i støvet for. Jeg er omringet av så utrolige dyktige ledere, designer, utviklere og prosjektledere atte hjælp!

– Når tryna du sist på jobb?

– Husker ikke. Tror faktisk ikke jeg har driti meg så mye ut i jobbsammenheng.

– Hva er ditt beste råd til unge som ønsker å lykkes i kommunikasjonsbransjen?

– Vær åpen for nye muligheter og utfordringer, kanskje det gir deg nettopp den spisskompetansen du lenge har sett etter. Utnytt nettverket ditt og bli kjent med bransjefolk, og ikke vær rett for å kaste deg ut i det.

Powered by Labrador CMS