Dette er aller første gang Wolt i Norge blir draktsponsor.
Dette er aller første gang Wolt i Norge blir draktsponsor.

Wolt blir ny draktsponsor for Kjartan Lauritzens e-sportlag 777 Esport

Leveringstjenesten Wolt, Mike’s Corner og det Bergensbaserte esportlaget 777 Esport har inngått en strategisk samarbeidsavtale. 

Publisert

– Med Wolt som vår draktsponsor, får vi ikke bare økonomisk støtte, men også muligheten til å samarbeide med et selskap som forstår vår kultur og deler vår entusiasme. 

Det sier Benjamin Fabio Matthiesen, klubbsjef i 777 Esport i en pressemelding. De er en e-sportsklubb og norsk gaming-merkevare som eksisterer for å samle nordmenn som er interessert i gaming, og spesielt gaming i kompetitivt format.

– I Norge har e-sport lenge vært et lite miljø som lever litt i sin egen verden, det vil vi være med å endre på med en ny, norsk e-sportsklubb som tenker annerledes, fortsetter han. 

Marianne Lund, marketing manager i Wolt Norge.
Marianne Lund, marketing manager i Wolt Norge.

Wolt er like ivrige etter å komme i gang med samarbeidet. 

Partnerskapet markerer Wolts første skritt inn i esportsverdenen. 

– Vi har aldri vært draktsponsor før, så dette er veldig gøy for oss å få være med på. Dette partnerskapet er en feiring av innovasjon og fremgang innen e-sport, og vi ser fram til å levere energi til laget i form av digg mat fra vår samarbeidspartnere i Mikes Corner, sier Marianne Lund, marketing manager i Wolt Norge.

Sunn mat på døra

Som en del av avtalen vil Wolt bli vist på 777s drakter og støtte laget i bootcamps og turneringer. 

777 Esport ble startet i 2020 av Benjamin Fabio Matthiesen og brødrene Per og Theodor Sigurdsson Kvikne (også kjent som artisten Kjartan Lauritzen). Klubben har siden den gang vunnet norgesmesterskapet i Counter-Strike fire ganger, sist i høstsesongen 2023.

Powered by Labrador CMS