Stig Eilert Svendsen (f.v.) får en viktig rolle med å løfte det kreative arbeidet i Creative Heads. Her sammen med kreativ leder, Franck Bjaanes.

Creative Heads henter Senior Art Director fra Kikkut

Creative Heads er et spennende konsept og miljø hvor jeg håper jeg kan være et kreativt og positivt bidrag til videre vekst, sier Stig Eilert Svendsen.

Publisert

– Da vi fikk muligheten til å ansette Stig var vi ikke i tvil. Hans erfaring og bakgrunn, sammen med det faktum at han er en lokal kar, gjør ham det perfekte tilskuddet til teamet,» sier Franck Bjaanes, kreativ leder i Creative Heads, i en melding.

Byrået har hentet Stig Eilert Svendsen som Art Director og rådgiver. og vil med denne ansettelsen styrke sitt kreative arbeid. Creative Heads er i stor vekst, og Svendsen er den sjette nyansettelsen siden juni.

– Etter 19 år med Kikkut var tiden moden for å prøve noe annet. Creative Heads er et spennende konsept og miljø hvor jeg håper jeg kan være et kreativt og positivt bidrag til videre vekst. For noen år siden spilte Franck Bjaanes og jeg bra innebandy sammen. Nå skal vi lage god reklame sammen, og det gleder jeg meg til, sier Svendsen.

Han har lang fartstid i reklamebransjen, og har utdannelse innen grafisk design og startet som Art Director i Rostra reklamebyrå i 1996. I 2003 var han med på oppstarten av Kikkut Kommunikasjon, og har både vært Art Director/kreatør, grafisk designer, rådgiver og kreativ leder.

Gjennom årene har Svendsen jobbet med de fleste bransjer og vært med på å skape flere prisbelønnede kreative kampanjer. Blant annet har han sammen med Kikkut mottatt flere priser for jobber for Rusken og Amnesty International.

Creative Heads er det største markedsføringsbyrået på Romerike, med til sammen 28 ansatte, og tilbyr tjenester innen reklame, design, digital markedsføring, film, nettsider og mer.

Powered by Labrador CMS