Radio Norge-eier Bauer Media, har inngått et samarbeid med teknologiselskapet AdsWizz om salg av lyd gjennom en nylig etablert annonseløsning på SoundCloud.

Bauer Media lanserer målrettet reklame til SoundCloud-brukere

Radio Norge-eier Bauer Media, har inngått et samarbeid med teknologiselskapet AdsWizz om salg av lyd gjennom en nylig etablert annonseløsning på SoundCloud.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Gjennom Bauer Medias nordiske annonsenettverk Bauer Audiostream, skal relevante reklamer treffe lytterne på en mer personlig måte enn tidligere. Annonsører kan nå ut til SoundCloud-brukere inndelt etter kategorier som språk, interesser, sjangerpreferanser og geografisk tilhørighet.

Sales manager i Bauer Media Lise Lillevold, sier at dette åpner dørene for nye muligheter til å nå svært spissede målgrupper i tillegg til eksisterende muligheter på radio og podkast.

– Stadig flere bruker lydplattformer som kilde til informasjon og underholdning, og SoundCloud har allerede en stor andel unge lyttere i Norge og Norden. Det er en åpen lydplattform, der alt fra privatpersoner til etablerte musikere, plateselskaper, radiostasjoner, podkastere og andre som produserer lydfiler, uttaler hun i en pressemelding torsdag.

Øsnker å levere presist innhold for lydpublikummet

SoundCloud er en svensk lyddistribusjonsplatform der brukere kan laste opp, ta opp, promotere og dele sine egne lyd- og musikkfiler. Dette partnerskapet skal gi norske annonsører tilgang til SoundClouds brukere i hele Norden.

– Vi ser at det digitale lydkonsumet øker, og at dette partnerskapet gir norske annonsører tilgang til SoundClouds publikum i hele Norden.

Pierre Naggar, SVP for global etterspørsel i AdsWizz, sier:

– Over hele verden har lyd opplevd en rask vekst, og som et resultat har etterspørselen fra annonsører økt betydelig. Kjøpere leter etter måter å nå det voksende lydpublikummet med presis målretting og målbare resultater.

Bauer Media Norge driver radiokanalene Radio Norge, Radio Rock, Radio Topp 40, Radio Vinyl, Radio Norsk Pop, P24-7 MIX og Radio KISS.

Powered by Labrador CMS