– Vi har funnet et navn som passer godt til oss! Jeg er utrolig stolt over engasjementet våre ansatte har vist, og den innsatsen som er gjort for å komme fram til Å Energi, sier Steffen Syvertsen.

Etter en omfattende navne­prosess falt valget på Å Energi

Fikk inn nesten 1100 forslag til nytt navn: – Ekstra gøy at det er en av våre som har spilt inn navnet.

Publisert

I oktober ble det kjent at Glitre Energi og Agder Energi slår seg sammen for å skape et fremtidsrettede konsern innen fornybar energi. Etter en omfattende navneprosess hvor ansatte i begge konsern har vært sterkt involvert –landet selskapene på valget om å kalle det nye konsernet «Å Energi».

– Vi har klart Å skape et navn som gir oss masse Energi, et unikt navn vi kan samle oss rundt i vår viktige rolle i den grønne omstillingen. Det er et enkelt, oppriktig og fremtidsrettet navn på et stort norskkraftkonsern, sier konsernsjef Steffen Syvertsen, i en pressemelding.

Og legger til at navnet spiller både på opphavet fra vannkraften og selve bokstaven å, som en del av det særnorske språket.

Navnet for det fusjonerte konsernet trådte i kraft på slutten av året i fjor, mens ekstern lansering av ny merkevare ble satt til nyåret.

Det kom inn nesten 1100 navneforslag på konsernet og nettselskapet.

– Vi har funnet et navn som passer godt til oss! Jeg er utrolig stolt over engasjementet våre ansatte har vist, og den innsatsen som er gjort for å komme fram til Å Energi. Det er ekstra gøy at det er en av våre som har spilt inn navnet.


Powered by Labrador CMS