F.v. prosjektleder Anette Veiby Neller, byråleder Siri Platou og strategisk rådgiver Tonje Askim
F.v. prosjektleder Anette Veiby Neller, byråleder Siri Platou og strategisk rådgiver Tonje Askim

Elg-veksten fortsetter - henter inn fra Hyper og Red dentsu X

– Vi vokser i takt med etterspørselen, og er alltid på jakt etter de flinkeste folkene i bransjen sier byråleder Platou.

Publisert

– Jeg har fulgt med på Elg fra sidelinja siden oppstarten. Det er et byrå fullt av masse energi, med en unik posisjon i markedet. Elgene er virkelig et vinnerlag! Jeg gleder meg veldig til å bli med på reisen videre, og til å bidra til nye suksesshistorier for Elgs kunder, sier Tonje Askim i en pressemelding.

Hun kommer fra stillingen som strategisk rådgiver i Hyper, og har bred erfaring med alt fra innholds- og kanalstrategier, til konsepter, kampanjer og konverteringsoptimalisering for små og store kunder innen både B2B og B2C.

Jakter de flinkeste folkene

I tillegg til Askim, har Elg sikret seg Anette Veiby Neller som ny prosjektleder. Hun har holdt samme stilling i Red dentsu X.

– Elgene har vist at de er rå på kanalkreativitet, og har en tydelig og bevisst strategi på hvor selskapet skal. Jeg gleder meg til å jobbe med kommunikasjon i et så kreativt og faglig sterkt miljø, sier Neller i samme melding.

Byrået som ledes av Siri Platou og huser spesialister innen sosiale medier, har gjort et realt vekstbyks de siste årene. På tre år har staben utvidet seg fra 5 til 16 ansatte, og merker stor etterspørsel fra kunder som trenger hjelp med digital synlighet og kanalkreativitet i SoMe-kanalene.

– Vi vokser i takt med etterspørselen, og er alltid på jakt etter de flinkeste folkene i bransjen. Tonje og Anette er to av dem, så vi er stolte av å få dem med i gjengen. Og nå leter vi etter flere flinke folk, sier Platou.

I oktober gikk Elg fra å være lillesøsteren til Hyper, til å bli et selvstendig byrå i Ahead group.

Powered by Labrador CMS