Gro Bogen Nilsen har bred erfaring fra kommunikasjonsbransjen. Nå går hun til Aleris.
Gro Bogen Nilsen har bred erfaring fra kommunikasjonsbransjen. Nå går hun til Aleris.

Gro Bogen Nilsen blir ny kommunikasjons­direktør i Aleris

Har erfaring fra First House.

Publisert

Aleris styrker i disse dager toppledelsen, og fra februar 2022 trer tidligere styreleder i kommunikasjonsforening Gro Bogen Nilsen inn som ny kommunikasjonsdirektør i Aleris.

Det melder selskapet i en pressemelding, onsdag.

Gro Bogen Nilsen går fra stillingen som ansvarlig myndighetskontakt og kommunikasjon i legemiddelfirmaet Merck.

Hun har blant annet tidligere arbeidet som partner i rådgivningsselskapet First House og har vært ansvarlig for intern og eksterninformasjon ved Drammen sykehus.

Nilsen har også i flere år vært styreleder i Kommunikasjonsforeningen.

– En så spennende mulighet kunne jeg ikke si nei til! Å ha tilgang på gode helsetjenester er viktig for oss i alle faser av livet. Jeg har fulgt med på Aleris' utvikling i mange år og tenkt at selskapet er et viktig supplement til den offentlige helsetjenesten, sier Bogen Nilsen i pressemeldingen.

Selskapet har en omsetning på 1,2 milliarder og sysselsetter omkring 800 personer og har planer om å doble den omsettningen i løpet av de neste årene.

– Jeg er stolt over at så dyktige og høyt kvalifiserte kandidater velger å komme til oss i Aleris, sier Anita Tunold, administrerende direktør i Aleris Helse.

Tunold hadde stillingen som kommunikasjonsdirektør i Aleris tidligere, før hun gikk inn som administrerende direktør i 2020.

Powered by Labrador CMS