Gro Bogen Nilsen har bred erfaring fra kommunikasjonsbransjen. Nå går hun til Aleris.

Gro Bogen Nilsen blir ny kommunikasjons­direktør i Aleris

Har erfaring fra First House.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Aleris styrker i disse dager toppledelsen, og fra februar 2022 trer tidligere styreleder i kommunikasjonsforening Gro Bogen Nilsen inn som ny kommunikasjonsdirektør i Aleris.

Det melder selskapet i en pressemelding, onsdag.

Gro Bogen Nilsen går fra stillingen som ansvarlig myndighetskontakt og kommunikasjon i legemiddelfirmaet Merck.

Hun har blant annet tidligere arbeidet som partner i rådgivningsselskapet First House og har vært ansvarlig for intern og eksterninformasjon ved Drammen sykehus.

Nilsen har også i flere år vært styreleder i Kommunikasjonsforeningen.

– En så spennende mulighet kunne jeg ikke si nei til! Å ha tilgang på gode helsetjenester er viktig for oss i alle faser av livet. Jeg har fulgt med på Aleris' utvikling i mange år og tenkt at selskapet er et viktig supplement til den offentlige helsetjenesten, sier Bogen Nilsen i pressemeldingen.

Selskapet har en omsetning på 1,2 milliarder og sysselsetter omkring 800 personer og har planer om å doble den omsettningen i løpet av de neste årene.

– Jeg er stolt over at så dyktige og høyt kvalifiserte kandidater velger å komme til oss i Aleris, sier Anita Tunold, administrerende direktør i Aleris Helse.

Tunold hadde stillingen som kommunikasjonsdirektør i Aleris tidligere, før hun gikk inn som administrerende direktør i 2020.

Powered by Labrador CMS