Lasse Haraldsen (partner Easyweb), Helge Krossøy (styreleder Coretrek), Anders Årstein Hansen (daglig leder og partner Easyweb), Kristian Susnic (daglig leder Coretrek) og Gaute Terland (partner Easyweb).

Coretrek kjøper Easyweb

Etter at Varro Vekstpartner og Holta Invest i fjor overtok aksjemajoriteten i CoreTrek AS gjør selskapet sitt første oppkjøp.

Publisert

Easyweb AS har i over 10 år levert utvikling- og markedsføringstjenester til mange kunder lokalt og nasjonalt.

Nå blir selskapet en del av CoreTrek AS.

Får finansielle muskler

– Vi har hatt en fantastisk reise med Easyweb de siste 10 årene. Vi har dyktige ansatte, samarbeidspartnere og spennende kunder. Nå gleder vi oss til neste kapittel som en del av solide CoreTrek, sier Anders Årstein Hansen, daglig leder i Easyweb i en pressemelding. 

– Vi får sammen med CoreTrek større finansielle muskler og økt digital kompetanse som skal gjøre oss til et av Norges beste miljøer innenfor markedsføring og skreddersydde webløsninger. Vi ser store synergier med å slå miljøene sammen, fortsetter han. 

Tydelig forretningsmodell

– Med vår plan om å bli en ledende aktør i Norge innen komplette digitale løsninger passer Easyweb svært godt inn i våre planer. Vi har sett hvordan Anders og teamet hans har vokst, og i mange år levert gode løsninger for sine kunder, sier adm. dir Kristian Susnic i CoreTrek AS

Eierne som også er ansatte i Easyweb AS, Anders Årstein Hansen, Gaute Terland og Lasse Haraldsen, reinvesterer og blir medeiere i CoreTrek AS.

– Vi er imponert over teamet i Easyweb. De har en tydelig forretningsmodell, og har skapt en strukturert og lønnsom virksomhet. Dette på basis av høy kundetilfredshet og svært kompetente ansatte, sier Helge Krossøy, styreleder i CoreTrek.

Powered by Labrador CMS