F.v. Ann Mari Nygjerde, Karoline Mari Bjørndal og Bård Idås.
F.v. Ann Mari Nygjerde, Karoline Mari Bjørndal og Bård Idås.

Full fart framover - henter inn ny rådgiver

Henter fra MeyerHaugen.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er stolte over å kunne ønske Karoline velkommen til FRAM. Hun er et stort talent som har rekrutteringserfaring med store kunder innen media og kommunikasjon. Karoline er en hardtarbeidende og veldig hyggelig kollega. Det vet jeg, siden vi har jobbet sammen før, sier daglig leder i FRAM, Bård Idås, i en pressemelding.

FRAM Rekruttering og Rådgivning AS, som ble etablert i januar styrker laget innen media, kommunikasjon og marked med Karoline Mari Bjørndal, som rekrutteringsrådgiver.

Selskapet spesialiserer seg på rekruttering og rådgivning innen media, kommunikasjon, samfunnsliv og markedsføring.

Bjørndal har erfaring fra rekrutteringsbransjen og har bachelorgrad i både arbeids- og organisasjonspsykologi og pedagogikk.

I FRAM får hun et særskilt ansvar for search og analyse.

– Å mønstre FRAM i en oppstartsperiode der aktiviteten alt er høy og etterspørselen økende, vil by på mange varierte erfaringer og utfordringer. Samtidig ser jeg fram til å jobbe med Ann Mari og Bård igjen. Jeg er klar for å brette opp ermene og bidra, sier Bjørndal.

Det er Bård Idås og Ann Mari Nygjerde som står bak FRAM, og etter fire måneders drift melder byrået om et tosifret antall kunder og god flyt i kontorene i Stortingsgata 12.

– Vi startet i en krevende tid for noen av kundene våre, men har fått veldig god respons i markedet. Vi har vært mange år i bransjen og har et solid nettverk, og kundene sier FRAM leverer noe annet enn konkurrentene våre, sier Idås.

Han legger til at FRAM har ytterligere vekstambisjoner.

– Men vi har ikke dårlig tid. Vi vil vokse i takt med oppdragsmengden og skal alltid levere skyhøy kvalitet på tjenestene våre. Vi vil bygge en attraktiv organisasjon som tiltrekker seg de største talentene. Vi er på god vei med Karoline, sier Bård Idås.

Powered by Labrador CMS