Anne Kathrine Hagen, daglig leder i Cruit

Anne Kathrine Hagen blir daglig leder i Cruit

Tok over sjefsstolen 1. juli.

Publisert

Anne Kathrine Hagen tar over stafettpinnen som daglig leder i rekrutteringsselskapet Cruit AS. 

Hagen har en bakgrunn fra leveranse- og lederroller i rekrutterings- og IT-konsulentbransjen. Gjennom sin karriere har hun bygget en forståelse for de kravene som stilles til et selskap som Cruit, skriver de i en pressemelding.

– Jeg har blitt kjent med gode og genuine mennesker, som virkelig engasjerer seg for rekrutteringsfaget, sier Hagen.

– Denne starten har virkelig vært et eventyr, og jeg ser frem til fortsettelsen og alt det spennende vi skal gjøre. Det er virkelig en ære å ta over stafettpinnen, avslutter hun.

Cruit har de siste årene blitt over 30 ansatte, og Hagen ble en del av ledergruppen til selskapet i februar.

– Jeg sa i februar at Anne var en stjernesignering for oss, og hun har overoppfylt våre forventninger. Hun er en lagspiller og en drivkraft vi vil nyte godt av i mange år, sier Sebastian Næss Langaas som er avtroppende daglig leder og eier i Cruit AS.

Sebastian Næss Langaas har jobbet i selskapet siden 2011, og har siden 2020 vært daglig leder. Han går ut fra en aktiv rolle i selskapet, men vil fortsette sitt eierskap og være en del av styret i selskapet.

– Hvis jeg skal trekke frem noe jeg er stolt av, så tenker jeg det at Forsvaret valgte Cruit AS som sin prefererte rekrutteringsleverandør var vanvittig morsomt. Samtidig har det også vært utrolig spennende å se vår avdeling for rekrutteringsstøtte utvikle seg. Det har vært en reise jeg har elsket hver dag av, avslutter Sebastian.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS