NoA Anorak starter 2023 med å ansette Tina Wesselsen (t.v.) som ny
kundeansvarlig rådgiver. Her sammen med kundedirektør Janne Espevalen (i midten) og
byråleder Kine Werenskiold (t.h.).
NoA Anorak starter 2023 med å ansette Tina Wesselsen (t.v.) som ny kundeansvarlig rådgiver. Her sammen med kundedirektør Janne Espevalen (i midten) og byråleder Kine Werenskiold (t.h.)

Tina Wesselsen bytter ut bank med byrå – går fra DNB til Anorak

Går fra å være sponsorsjef til å være kundeansvarlig rådgiver.

Publisert Sist oppdatert

Det melder Anorak i en pressemelding.

– Etter å ha fått være med å utvikle, lansere og skape utrolig mye i DNB, gleder jeg meg stort til å bli en del av Anorak-familien. Nå er jeg klar for å bidra til kundene og få enda flere merkevarer til å vokse, og lage magiske løsninger som står ut, sier Wesselsen i pressemeldingen.

Wesselsen har hatt en rekke roller i DNB siden hun begynte i 2011, men har de siste syv årene vært sponsorsjef og forvaltet bankens samarbeidsavtaler.

Hun har tidligere vært med å bygge opp DNB Ung posisjonen og ledet betalingsområdet i konsernet.

Nå begynner hun som kundeansvarlig rådgiver i NoA Anorak.

– Vi trenger folk som ser vår andedam med nye øyne. Det Wesselsen tilfører Anorak er et annet perspektiv på vårt virke og de marketingmessige virkemidler vi rår over, en massiv erfaring fra næringsliv og «innsiden» av kundelivet. I tillegg tilfører personen Tina masse energi, stå-på-vilje, liv, latter og røre. Vi gleder oss til å slippe henne løs både her på gølvet og blant kundene våre, sier Kine Werenskiold, byråleder i NoA Anorak.

Wesselsen hadde sin første dag i NoA Anorak 1. februar.

Powered by Labrador CMS