Ingrid Garvik, Lars Tveit Lindtner og Maria Holstad.

Kommunikasjonshuset styrker teamet med flere «hjemflyttere»

– Jeg hadde ikke flyttet hjem uten en kjekk jobb, sier Ingrid Garvik.

Publisert

Kommunikasjonshuset legger bak seg et godt halvår med mye aktivitet. Etter sommeren forsterker selskapet teamet med flere «hjemflyttere».

Ingrid Garvik og Maria Holstad flytter hjem og starter opp i rollene som henholdsvis senior prosjektleder og designer. I tillegg ansettes Lars Tveit Lindtner som senior kommunikasjonsrådgiver.

– Vi skal styrke oss både for nåværende og nye kunder. Lars tar med seg mye erfaring fra sin tid i USA, FK Haugesund og Næringsforeningen Haugalandet. Spesielt hans erfaring med engelsk kommunikasjon vil være uvurderlig, sier daglig leder i Kommunikasjonshuset, Aleksander Knapskog, i en pressemelding. 

– I tillegg har han en solid kunnskap om næringslivet. Hans forståelse for forretnings- og kommunikasjonsstrategi vil være en viktig ressurs for oss og kundene våre fremover, sier han.

– Den jobben vil jeg ha

Som Næringsforeningens medlemsundersøkelse viste forrige uke, koker det i næringslivet lokalt.

Problemet er at regionen sliter med å tiltrekke seg nok kompetanse. Spennende jobber trekkes fram som en av mange viktige faktorer for å gjøre regionen attraktiv.

Etter fullført videregående skole flyttet Ingrid Garvik til Trondheim for å studere. Etterpå gikk veien videre til Oslo. Nå flytter hun hjem til Torvastad. Hun forklarer hvorfor:

– Jeg hadde bestemt meg for at jeg ville flytte hjem på et tidspunkt, men nå føltes det naturlig å ta steget når jeg fikk en spennende jobb i Kommunikasjonshuset, sier hun.

Garvik kommer fra jobben som prosjektleder i Sykehuspartner HF hvor hun har vært ansvarlig for å kartlegge, planlegge og lede IKT-helsefaglige prosjekter. Hun har mange års erfaring med prosjektledelse og markedsføring fra blant annet et advokatselskap og ideelle organisasjoner.

– Da jeg så stillingen, tenkte jeg, den vil jeg ha. Rollen virker spennende. I tillegg får jeg jobbe med en interessant kundeliste, sier hun.

Bedrifter som bygger fremtiden

Kommunikasjonshuset kan skilte med store kunder som er bransjeledende på sitt felt i lokale, nasjonale og internasjonale markeder. 

Knapskog, forteller at de i hovedsak jobber med bedrifter innenfor teknologi, energi, industri og maritim bransje.

– Vi ønsker å jobbe med bedrifter som ønsker å bygge fremtiden, sier han.

Markedsføring og kommunikasjon er faget, og Kommunikasjonshuset har spesialisert seg på å hjelpe bedrifter som jobber B2B, altså business-to-business.

– Kjøpsprosessene i bedrifter skiller seg mye fra hvordan vi kjøper som privatpersoner. Da fortjener bedrifter som først og fremst leverer varer og tjenester i bedriftsmarkedet en rendyrket samarbeidspartner på dette, forklarer Knapskog.

Fra studier i Bergen til næringslivet på Haugalandet

Maria Holstad flytter hjem etter fullførte studier. Hun tar med seg en bachelor i visuell kommunikasjon fra Universitetet i Bergen – og et øye for de detaljene som betyr enormt mye i B2B-merkevarebygging.

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, sier Holstad – også hun er fra Torvastad.

– Gjennom spennende praksisplasser i studiene har Maria allerede levert solide designprosjekter for kunder i vår målgruppe, sier Knapskog.

Powered by Labrador CMS