Gry Elise Jacobsen er Hortens nye kommunikasjonssjef.

Gry Elise Jacobsen blir kommunikasjonssjef i Horten kommune

– Hjemlengselen har vært stor i mange år, men først nå dukket drømmejobben opp. Jeg er glad, takknemlig og ydmyk for oppgaven, sier hun.

Publisert

Etter mange år, primært som TV-produsent, redaksjonsleder og journalist i hovedstaden, vender Gry Elise Jacobsen nå tilbake til Horten, og blir kommunens nye kommunikasjonssjef.

– Vi er godt bestykket med kommunikasjonsfaglig kompetanse. Det vi trenger er en leder til å binde laget sammen og gjøre kommunikasjon til en mer strategisk funksjon. Med de egenskapene og erfaringene som Gry Elise Jacobsen besitter er vi sikre på at hun vil passe godt i Horten kommune, sier kommunalsjef Helge Skatvedt i en pressemelding.

Gry Elise Jacobsen fra Horten gikk fra videregående til kulturarbeid og forfatterstudie i Bø, deretter kunsthistorie og til slutt hovedfag i litteraturvitenskap i Bergen. 

Gjennom handelshøyskolen og NRK har Jacobsen senere vært innlemmet i et program for blant annet kreativ ledelse, rolleforståelse, endringsstruktur, strategi og publisering. 

I tillegg har Jacobsen mange års erfaring fra NRK, før hun gikk til store produksjonsselskap som Warner Bros, Rubicon og Monster. 

Her har hun hatt roller som produsent, manusforfatter, leder for ulike programmer som «Ungkaren», «Master Chef», «LegoMasters» og «Skal vi danse».

– Jacobsen er betraktet som en kunnskapsrik og ansvarsfull leder i intensive omstendigheter. Hun evner til å sette seg inn i komplekse problemstillinger og situasjoner og er vant til å tenke langsiktig og strategisk. Jeg tror dette blir veldig bra for oss, sier Skatvedt. 

Som følge av organisasjonsutviklingsprosjektet Horten kommune 3.0 er det en helt ny avdeling som Gry Elise Jacobsen skal lede. 

Kommunikasjon, som skal ligge i stab under assisterende kommunedirektør, inkluderer både Servicetorget og kommunikasjonsrådgivere. Jacobsen tar fatt på sin nye jobb allerede 12. august. 

– Jeg er jo en Hortensjente i sjela, og i mine øyne blir byen bare finere og finere. Jeg er så imponert over jobben som har vært gjort de siste tiårene, og gleder meg enormt til å bidra på laget når vi skal foredle historiene om hvem vi er og hvor vi skal gå - både innad i kommunen, og ut i verden, sier hun.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS