Mie Harris Storbekken og Victor Bøe Isaksen forsterket markedsteamet i Bokklubben.

Bokklubben forsterker markedsavdelingen med bokfluenser og CRM-ekspert

Victor Bøe Isaksen fra Schibsted kommer inn som ny CRM-rådgiver, og bokfluenser Mie Harris Storbekken tiltrer rollen som digital markedsfører og innholdsprodusent.

Publisert

I mai i fjor begynte Arnbjørn J. S. Marklund som ny medlems- og markedssjef i Bokklubben, og nå har han gjort sine første ansettelser.

Bokklubben forsterker markedsavdelingen og har hentet inn Victor Bøe Isaksen som ny CRM-rådgiver. Han kommer fra sist fra stillingen som Marketing Automation Consultant i Schibsted.

I tillegg har Bokklubben allerede ansatt bokfluenser Mie Harris Storbekken, som digital markedsfører og innholdsprodusent. Hun er kjent som Barnebokuniverset på Instagram, og driver i tillegg podkasten Barnebokpodden.

Ansettelsene forsterker markedsavdelingen som har fått et komplett markedsteam.

– Vi er i gang med et meget spennende arbeid her i Bokklubben. Vi skal skape ny vekst i medlemsmassen og hjelpe nye generasjoner bokelskere til å få mer leseglede, sier sier medlems- og markedssjef Arnbjørn J. S. Marklund, i en pressemelding.

Laget er komplett

Og legger til at det har vært viktig å forsterke teamet med de riktige folka.

– Det skal bli skikkelig godt å komme ordentlig i gang. Endelig er laget komplett.

Isaksen tar med seg viktig kompetanse på CRM og medlemskommunikasjon fra Schibsted. Der har han jobbet strategisk med måten selskapets aviser har kommunisert med abonnenter.

– I Schibsted har jeg jobbet mye med å forbedre kundereiser og skape engasjement blant alle som abonnerer på aviser. Når jeg nå fikk denne muligheten for å gjøre tilsvarende for Bokklubben, var det en mulighet jeg ikke kunne si nei til, sier Isaksen.

– Skal sparke fra oss

Storbekken kommer fra stillingen som Content Manager i Norsvin.

– I løpet av pandemien startet jeg et leseprosjekt for barna mine som jeg dokumenterte på Instagram under brukernavnet Barnebokuniverset. Dette ble en hobby som mange utover min egen omgangskrets satt stor pris på. Etter hvert startet jeg også en egen barnebok-podkast sammen med min makker Sebastian Solli. Når jeg nå kan ha deler av hobbyen min som jobb, så er jo det helt fantastisk.

Samarbeidet med Storbekken har allerede vist seg nyttig.

– Etter at Mie startet hos oss har vi endelig kunnet gire opp for vår tilstedeværelse på sosiale medier. Vi har også mange planer for hvordan vi skal skape mer verdi for medlemmene våre ved å skape en større fellesskapsfølelse og nærhet til litteratur og forfattere. Det har rett og slett vært en drøm å få henne med på laget.

– Når vi nå får på plass Victor som sistemann skal vi virkelig sparke fra oss på den gode måten! Bare vent å se, avslutter Marklund.

Powered by Labrador CMS