Kjerstin Opdahl Skistad (39) skal jobbe med bærekraft hos Grong Sparebank fra august.
Kjerstin Opdahl Skistad (39) skal jobbe med bærekraft hos Grong Sparebank fra august.

Kjerstin blir rådgiver for bærekraft

– Jeg gleder meg til å gå inn i en ny rolle hvor jeg får jobbe med strategi og kommunikasjon rundt noe jeg brenner for.

Publisert

Kjerstin Opdahl Skistad er ansatt i den nye stillingen som rådgiver for bærekraft i Grong Sparebank. De siste åtte årene har hun jobbet som kommunikasjonsansvarlig i industrikonsernet Overhallagruppen.

Det skriver NT24.

Stillingen går ut på å kommunisere ut det bærekraftige arbeidet de gjør til omverdenen. Målet er å vise kunder og investorer at bedriften legger vekt på miljøvennlige tjenester og produkter .

– Jeg er nok over gjennomsnittet opptatt av klima, miljø og bærekraft. Per i dag er det relativt få bedrifter som setter av egne ressurser til å jobbe dedikert med bærekraft, så dette var en mulighet som det var vanskelig å takke nei til. Jeg gleder meg til å gå inn i en ny rolle hvor jeg får jobbe med strategi og kommunikasjon rundt noe jeg brenner for, sier Skistad.

Grong Sparebanks nye bærekraftsrådgiver skal jobbe på tvers av organisasjonen, og får ansvaret for at kunnskapen om bærekraft strekker til i alle ledd. Skistad skal også lede videreutviklinga av bankens bærekraftsstrategi, utarbeide rutiner og rapportere på bankens bærekraftsarbeid.

– Det handler om å bygge opp kompetansen internt, og om å bygge forventninger eksternt. Vi har gjort mye bra allerede, men vi har vært for dårlige til å fortelle om det til kunder, investorer og samfunnet for øvrig. I Kjerstin har vi funnet en person som matcher våre verdier på en veldig god måte. Hun er en god kulturbygger og en drivende dyktig historieforteller, sier Jon Håvard Solum, administrerende banksjef i Grong Sparebank.

Powered by Labrador CMS