– Det er ingen hemmelighet at mesterskapet er omstridt, og mange står nok litt i spagaten, sier markedssjef i Finn.no, Hanne Lill Johnsen.

FINN arrangerer «Brukt-VM»: – Mange står nok litt i spagaten

Arrangeres som et alternativ til VM i Qatar.

Publisert Sist oppdatert

På søndag begynner fotball-VM i Qatar, men for alle som vil ha en alternativ fotballfest arrangerer FINN «Brukt-VM » i Oslo sentrum. Her vil visningen av årets kamper erstattes med noen godt brukte klassikere fra tidligere VM.

– Det er ingen hemmelighet at mesterskapet er omstridt, og mange står nok litt i spagaten. For alle som gjerne vil ha fotballfest, men helst uten de moralske dilemmaene, arrangerer vi derfor et alternativ, nemlig «Brukt-VM ». Det føles ganske naturlig for oss, som jo er Norges største markedsplass for nettopp brukte ting, sier markedssjef i Finn.no, Hanne Lill Johnsen. i en melding.

FINNs Brukt-VM starter mandag 21. november, og flere kamper vises på samme tidspunkt som VM-kampene spilles i Qatar.

Arrangementet finner sted på sportspuben Ball i Møllergata i Oslo sentrum. Puben ligger få meter fra Youngstorget, hvor nettopp VM i Qatar vil bli vist på storskjerm.

– Vi har plukket ut kamper med USA, Nederland og England, fordi akkurat disse landene spiller kamper i Qatar samme dag. Ikke minst tror vi mange vil få med seg den legendariske åttendedelsfinalen mellom England og Argentina i 1998, der England tapte kampen på straffespark, og David Beckham ble den store syndebukken.

I tillegg til å vise kamper vil FINN også selge brukt VM-merchandise som er funnet på Finn.no. Pengene fra salget går uavkortet til Joshua Kings Football Academy, som er et gratis tilbud til barn, der målet er å unngå at foreldrenes økonomi begrenser hvem som får utvikle seg på fotballbanen.

– Vi har trålet Finn.no for gamle skatter, og jeg kan røpe at vi har fått tak i alt fra signerte drakter, fotballer, plakater og flagg - til matbokser, klokke og til og med et slips.

Powered by Labrador CMS