Olav Kjær, kommunikasjonsrådgiver og eventansvarlig i BankID BankAxept.

Går fra PR-operatørene til BankID BankAxept

– Den ultimate miks av ting jeg synes er gøy å jobbe med.

Publisert Sist oppdatert

Olav Kjær blir kommunikasjonsrådgiver og eventansvarlig i BankID BankAxept.

Han kommer fra rollen som kundeansvarlig i reklamebyrået PR-operatørene.

Kjær skriver i en e-post til KOM24 at han ønsket seg jobben fordi han ønsket å prøve noe nytt.

– Dette er den ultimate miks av ting jeg synes er gøy å jobbe med. Jeg har jobbet over fem år i byrå, hvor jeg har fått jobbe med massevis av spennende greier og tempoet har vært høyt. Men, når jeg skulle hoppe videre, ville jeg mer ut i felten og møte flere folk. 

Han legger til at han er en skikkelig sosial fyr, og det blir gøy både med flere folk og med mer varierte arbeidsoppgaver. 

– I tillegg ville jeg gjerne jobbe mer målrettet med ett selskaps merkevarer. Håpet var også at jeg skulle få jobbe videre med teknologi, som er det jeg har jobbet med mest i PR-operatørene. Da jeg så stillingsutlysningen ble jeg øyeblikkelig supergira, så det var en relativt nervepirrende prosess før jeg til slutt fikk stillingen.

Kjær ser for seg å jobbe mest med å produsere et kickoff for de ansatte nå i slutten av januar. Han har også blitt fortalt at det finnes et TV- og podkaststudio som det er ønskelig at brukes mer aktivt.

– Nå i starten vil jeg egentlig bare bli kjent med folk, så jeg kan forstå hvordan kulturen og dynamikken fungerer. Vi har i BankID BankAxept som målsetning at vi skal skape fantastiske møteplasser som engasjerer de ansatte, noe jeg med massevis av ærefrykt nå skal få lov til å bidra med.

Kjær har jobbet i PR-operatørene siden 2018. Han skriver at det føles rart å bytte jobb.

– Jobben i PR-operatørene var det som gjorde at jeg virkelig skjønte at jeg passet som rådgiver innen kommunikasjon og PR. Jeg har alltid følt meg veldig heldig som fikk den jobben, og har hatt både spennende kunder og flere ganske fantastiske kollegaer. Jeg anbefaler alle unge som vil prøve seg i PR-bransjen å sende en søknad dit. Erfaringen man får ved å jobbe i byrå er helt rå, og åpner garantert massevis av dører senere.

Powered by Labrador CMS