Bård Idås rykker opp som partner i MeyerHaugen

Rykker opp som partner i rekrutteringsselskapet MeyerHaugen

Blir første rådgiver som tas opp som partner i rekrutterings- og rådgivningselskapet.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Bård Idås rykker opp som partner i MeyerHaugen. Han er spesialist på lederrekruttering innen media, kommunikasjon og samfunnskontakt.

Det melder selskapet selv i en pressemelding.

Erfaring fra Aftenposten

Idås har bred erfaring fra norsk mediebransje, både som toppleder, redaktør og HR-direktør. Han var politisk journalist i Aftenposten og Brussel-korrespondent for NTB, og kom til MeyerHaugen i oktober 2019 fra Raadgiverhuset Rekruttering.

Managing partner Petter Meyer sier media og kommunikasjon er blitt mye viktigere for selskapets kunder siste år.

- Bård har bidratt til at vi på kort tid har tatt en tydelig posisjon i dette markedet. Han er en etterspurt rådgiver av kundene våre. Det er derfor både velfortjent og hyggelig at han nå tas opp som partner i selskapet, sier Meyer.

Fire nyansatte i 2020

Selskapet har i dag ni ansatte, hvorav tre er partnere og eiere, inkludert Idås.

Selskapet har ansatt fire nye medarbeidere i 2020, og Meyer forteller at de har øker sin satsning innen medier og kommunikasjon, også med ansettelsen av blant andre Ellen Ruth som har bakgrunn i blant annet Amedia.

- Oppdrag innen medier og kommunikasjon har bidratt til at vi har hatt en svært travel høst. Vi er nå i ferd med å rekruttere flere medarbeidere for å håndtere en økende oppdragsmengde og forventet videre vekst, sier Meyer.

MeyerHaugen omsatte for 9 millioner kroner i 2010, og opplever sterk vekst på tross av et krevende 2020.

Powered by Labrador CMS