David Scavera, leder for Wolt for Work i Norge og Norden, og CEO Steffen Willumsen i Skagerak Technologies - som her møtes til et helt analogt slag bordtennis i Wolts lokaler i Kongens gate 4.

Wolt samarbeider med Skagerak technologies i Bedriftsligaen for e-sport

Ligaen har som mål å tilby turneringer og konkurranser i populære e-sporttitler.

Publisert

Wolt, en av Norges ledende hurtigleveringstjenester, inngår et strategisk samarbeid med programvareselskapet Skagerak Technologies rundt deres nye liga for næringslivet innen e-sport – Bedriftsligaen.

Det kommer fram i en pressemelding. 

Eksklusive fordeler 

Bedriftsligaen har nå nærmere 150 bedriftslag fordelt på fire spilltitler: Counter-Strike, League of Legends, Rocket League og sjakk. 

Bedriftsligaen er Norges og Nordens største liga for kompetitiv gaming inn mot næringslivet, med ekspansjon til Sverige og Danmark i 2024. 

Dette er en reise Wolt ønsker å være en del av, gjennom sitt bedriftskonsept Wolt for Work, og blir dermed en av flere samarbeidspartnere i ligaen sammen med blant andre Sopra Steria og Red Bull. 

I kommende sesong vil blant annet deltakerne få tilgang på eksklusive fordeler og muligheter gjeldende hele bedriften, som resultat av at Wolt engasjerer seg direkte i Bedriftsligaen.

Sunn konkurranse

– Gjennom dette samarbeidet ønsker vi å demonstrere vår forpliktelse til å fremme fellesskap og mangfold, samtidig som vi inspirerer våre ansatte til å trives i en innovativ og morsom atmosfære. Vi ser fram til å bygge broer og skape minneverdige øyeblikk på virtuelle arenaer sammen med våre kolleger i næringslivet, og ikke minst levere maten som skal til for å holde tempoet oppe. 

Det sier David Scavera, nordisk leder for Wolt for Work – som lover at Wolt også skal stille med egne lag i ligaen.

Skagerak Technologies har stor tro på at e-sport fremover vil bli like naturlig som bedriftsfotball på norske arbeidsplasser. 

Bedriftsligaen tar sikte på å bringe norske, og på sikt nordiske, bedrifter sammen for å fremme sunn konkurranse, samarbeid og engasjement i den stadig større interessen for e-sport.

– Bedriftsidrett har alltid vært en super måte å bygge samhold og intern kultur på jobben. Samtidig ser vi at yngre generasjoner har andre og nye krav til arbeidsgiver enn tidligere, hvor ikke nødvendigvis bare lønn og standard velferdsgoder er nok for å beholde eller overbevise de beste hodene der ute, sier Steffen Willumsen, Chief Commercial Officer i Skagerrak Technologies før han avslutter: 

– Mange aktører ser etter effektive løsninger å aktivisere sine ansatte, både lokalt og regionalt, så vel som internasjonalt i noen tilfeller. Kort oppsummert har vi stor tro på e-sport sin plass innen næringslivet fremover.

Powered by Labrador CMS