Benedikte Dhindsa Salvesen er ansatt som leder for ekstern kommunikasjon og samfunnskontakt i Mesta.

Forlater Mørland & Johnsen - begynner i Mesta

– Valget falt på Mesta fordi de har høye ambisjoner, blant annet innenfor bærekraft og mangfold.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Benedikte Dhindsa Salvesen er ansatt som leder for ekstern kommunikasjon og samfunnskontakt i Mesta, opplyses det om i en pressemelding fra selskapet.

Salvesen kommer fra stillingen som spesialrådgiver i kommunikasjonsbyrået Mørland & Johnsen, hvor hun også var medeier. Nå skal hun gjennom en nyopprettet stilling forme og styrke Mestas eksterne kommunikasjon.

– Jeg er spent på å gå over i linja etter lang tid som konsulent. Tidligere har jeg arbeidet for kunder innenfor infrastruktur. Det er en spennende bransje i stor endring, og jeg ser frem til å fordype meg mer i den. Valget falt på Mesta fordi de har høye ambisjoner, blant annet innenfor bærekraft og mangfold. Her vil kommunikasjon bli en viktig faktor og det gleder jeg meg til å jobbe med, sier Salvesen i meldingen.

Hun er utdannet medieviter fra Universitetet i Oslo. I tillegg til å ha tilbragt de siste fem årene i Mørland & Johnsen har hun tidligere også jobbet for blant annet Varde Hartmark, Trigger og ved den norske ambassaden i Washington DC.

– Mesta har et viktig samfunnsoppdrag med å få folk trygt fram i hele Norge. Vi ønsker å løfte frem det viktige arbeidet vi gjør med å bygge og opprettholde en bærekraftig infrastruktur. Salvesen har solid erfaring og en spennende bakgrunn, og jeg er veldig glad for at hun valgte Mesta, sier Mai Oldgard, direktør for Organisasjon og Bærekraft.

Hun tiltrådte den nye stillingen 1. mars.

Powered by Labrador CMS