– Å få spre kunnskap om den innsatsen de gjør ut til samfunnet skal bli både meningsfullt og spennende.
– Å få spre kunnskap om den innsatsen de gjør ut til samfunnet skal bli både meningsfullt og spennende.

Norsk Eiendom henter Marianne Mork Andersen fra Visit Norway

– Jeg ser frem til å løfte frem arbeidet Norsk Eiendom gjør for bærekraftig omstilling.

Publisert Sist oppdatert

Bransjeforeningen Norsk Eiendom har ansatt Marianne Mork Andersen som ny fagsjef kommunikasjon. Hun kommer fra stillingen som kommunikasjonsleder for Visit Norway i Innovasjon Norge.

Norsk Eiendom er en NHO-forening som organiserer om lag 250 eiendomsutviklere og -forvaltere i hele landet.

Dette opplyser selskapet i en pressemelding fredag.

– Jeg ser frem til å løfte frem arbeidet Norsk Eiendom gjør for bærekraftig omstilling, sier hun.

I Innovasjon Norge har hun tidligere også hatt ansvar for kommunikasjonsarbeid knyttet til lokalmat, landbruk, teknologi og bioøkonomi.

Avgjørende med synlighet

– Jeg gleder meg til å bli kjent med eiendomsaktører i hele landet, som bygger gode rammer for stedene vi jobber, lever og bor. Å få spre kunnskap om den innsatsen de gjør ut til samfunnet skal bli både meningsfullt og spennende.

Den nye fagsjefen har mye journalistikk- og kommunikasjonserfaring, som blant annet sjefredaktør i Magasinet Treindustrien og nettredaktør for Bioforsk.

Tone Tellevik Dahl
Tone Tellevik Dahl

– Norsk Eiendom skal være en pådriver for bransjen og gjøre hverdagen enklere for medlemsbedriftene våre. Da er det avgjørende med synlighet. Vi er derfor utrolig glad for å få med Marianne på laget, sier administrerende direktør, Tone Tellevik Dahl, og legger til:

– Vi har jobbet systematisk med å øke synligheten vår for å spre kunnskap om veiledere vi lager, regler vi ønsker endret og ikke minst heve omdømmet til bransjen som helhet. Marianne vil få en avgjørende rolle i dette arbeidet, understreker Tellevik Dahl.

Mork Andersen begynner i stillingen 17. januar 2022 og tar over for Naomi Ichihara Røkkum som blir CEO i Construction City Cluster.

Powered by Labrador CMS