Amund Brandsrud er nå sjef for Knowit Experience og Creuna i Norge, og Birgitte Angelil slutter som Creuna-sjef. Bildet er fra da oppkjøpet ble kjent i oktober.

Hun blir ikke med når Creuna og Knowit slås sammen

Birgitte Angelil slutter som sjef i Creuna, og Knowit-sjef Amund Brandsrud tar over.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

I oktober ble det kjent IT-konsulentselskapet Knowit skal slå seg sammen med digitalbyrået Creuna. Dette oppkjøpet vil gjøre Knowit til Nordens største digitalbyrå.

Mandag skriver Kampanje at sjefen i Creuna Norge, Birgitte Angelil, slutter i selskapet når oppkjøpet er i boks. Kampanje har vært i kontakt med Angelil, men har ennå ikke lyktes å få en kommentar fra henne.

Amund Brandsrud, leder for Knowit Experience Oslo og ny daglig leder for Creuna Norge, bekrefter at Angelil slutter og vil gå tilbake som partner i Eltek Holding.

– Vi blir betydelig styrket i fremtidige anbud og forventer at oppkjøpet vil ha en positiv innvirkning på resultatene allerede fra 2021. Det er ikke til å legge skjul på at vi nå får enda flere strenger å spille på, noe vi planlegger å utnytte strategisk, sa Brandsrud i en pressemelding da oppkjøpet ble kjent i høst.

Han tiltrådte stillingen som Creuna-sjef i Norge den 1.desember.

Tidligere er det også blitt kjent at administrerende direktør Torstein Harildstad i Creuna forlater selskapet når kjøpet sluttføres.

Powered by Labrador CMS