Thomas Straw og Bjarte Humborstad har hentet Rikke Etholm-Idsøe til Caulis.
Thomas Straw og Bjarte Humborstad har hentet Rikke Etholm-Idsøe til Caulis.

Fra IKEA til daglig leder i «nytt» byrå

Byrå fornyer navn og profil og henter inn ny daglig leder.

Publisert

Rikke Etholm-Idsøe går fra å ha jobbet med netthandel i IKEA til det nye byrånavnet Caulis. Der blir hun med på et allerede etablert lag, med Thomas Straw og Bjarte Humborstad i spissen.

– Jeg gleder meg veldig til å bli med på den spennende reisen som denne dyktige gjengen allerede er på. Å få jobbe med så flinke folk i en så spennende tid for digital markedsføring er drømmejobben, forteller Etholm-Idsøe i en pressemelding, fredag.

– Veldig fornøyd

Etholm-Idsøe har tidligere jobbet i mediebyrå og som journalist i TV 2.

Byrået, som tidligere var en del av Oslo Technology Consulting, ble startet opp i 2017.

– I forbindelse med økning i oppdrag så vi et behov for å både ruste opp laget og å fornye navn og profil. Vi er veldig fornøyde med både å ha landet Rikke som ny daglig leder og endelig å ha lansert Caulis, forteller gründer og partner Thomas Straw i pressemeldingen.

Øke kompetansen

Nå skal byrået hjelpe bedrifter med å få mer kontroll over sin digitale markedsføring, med blant annet inhousing og opplæring.

– Selskaper blir mer og mer avhengig av digitale kanaler for å lykkes med kommunikasjon, og vi har sett et stort behov for og ønske om å jobbe aktivt med å øke kompetanse på digital markedsføring inhouse, sier Straw.

Powered by Labrador CMS