Solveig Keim er ansatt som prosjektleder i Apriil, avdeling Stavanger. En jobb som var den perfekte unnskyldningen til å flytte hjem.
Solveig Keim er ansatt som prosjektleder i Apriil, avdeling Stavanger. En jobb som var den perfekte unnskyldningen til å flytte hjem.

Solveig Keim ansatt i Apriil Stavanger

– Stillingen hos Apriil var en veldig god grunn til å vende snuten hjemover etter over et tiår i Oslo.

Publisert

Torsdag meldte Apriil på egen Facebook side at deres avdeling i Stavanger har ansatt Solveig Keim i en prosjektlederstilling. En etterlengtet ansettelse mener byråleder Arnstein Torsvoll.

Byråleder i Apriil avdeling Stavanger, Arnstein Torsvoll er fornøyd med den nye ansettelsen.
Byråleder i Apriil avdeling Stavanger, Arnstein Torsvoll er fornøyd med den nye ansettelsen.

– I Stavanger har vi vokst mye og raskt. Vi har hele tiden vært på etterskudd med prosjektleder, nå har vi tatt et skikkelig løft med å få inn Solveig. I ryggsekken har hun erfaring fra tidligere arbeid for store merkevarer og spennende kunder. Det håper vi hun tar med seg sammen med sin personlighet som setter sitt preg på vegen vi går videre, sier daglig leder i Apriil Stavanger, Arnstein Torsvoll.

Torsvoll tror Solveig blir en god tilføyelse i teamet deres, og tror hun blir en viktig pådriver som holder tempoet.

Flytter hjem

På selve kvinnedagen, 8. mars, hadde Solveig sin første arbeidsdag. Enn så lenge bor hun i Oslo, men planen er å flytte til Stavanger. I mellomtiden har hun hatt opplæring på byråets systemer og kundeforhold.

– Stillingen hos Apriil var veldig god grunn til å vende snuten hjemover etter over et tiår i Oslo. Jeg gleder meg til å bli en del av dette kreative byrået med et dyktig og kvalitetsbevisst team. Min jobb er å være prosjektleder for store og små kunder, lede prosjekt med høy kvalitet og med fokus på å levere gode resultat.

Selv har Keim vært på utkikk etter en spennende jobb i Stavanger en god stund. Når hun oppdaget prosjektlederstillingen i Apriil Stavanger var det en perfekt match.

Eventyrlyst og ny giv

Med erfaring som prosjektleder fra film-, design- og reklamebransjen i Oslo og gjennom stillingen som prosjektleder hos Schjærven reklamebyrå har Keim høy kompetanse i bransjen.

– Jeg er spent på alt! Kundene, gjengen i teamet, å jobbe i Stavanger, de kreative produksjonene og teamarbeidet, både innad i Apriil Stavanger og med de andre Apriil-avdelingene i Bergen og Oslo.

- Solveig er en positiv dame med en eventyrlyst i seg som gjør at hun ikke blir sittende stille. Vi merker allerede effekten av å ha ansatt Solveig, hun har kommet inn med giv og mot, gode forslag og innspill, skryter Torsvoll.

Powered by Labrador CMS