– Byggenæringen er Norges største fastlands- og distriktsnæring. BNLs visjon om å samle hele verdikjeden i en næringsorganisasjon som representerer en konkurransedyktig, bærekraftig og seriøs byggenæring, er en strategi som krever god kommunikasjon på mange nivåer.

Trond Cornelius Brekke er ny kommunikasjonssjef i BNL

Kommer fra en tilsvarende stilling i Rådgivende Ingeniørers Forening (RIF).

Publisert

– Vi er svært glade for å få Brekke med på laget i BNL og tror hans brede erfaring innenfor de fleste kommunikasjonsdisipliner vil bidra til å gjøre oss enda mer synlige, jobbe for et godt omdømme for næringen og styrke vårt arbeid mot besluttende myndigheter. Han har kjenner byggenæringen godt, sakene vi jobber med og har stort nettverk blant bedrifter og politikere, sier Nina Solli, administrerende direktør i BNL i en pressemelding.

Trond Cornelius Brekke har de siste seks årene jobbet som kommunikasjonssjef og samfunnskontakt i RIF, og har tidligere erfaring som rådgiver i Geelmuyden. Kiese, Cap Gemini Ernst & Young og MSL/JKL. Brekke er utdannet siviløkonom ved Handelshøyskolen BI.

Nå er han ny kommunikasjonssjef og samfunnskontakt Byggenæringens Landsforbund (BNL)

– Jeg gleder meg til å bidra til å gjøre BNL, bransjeforeningene og medlemsbedriftene både viktigere og mer synlige samfunnsaktører, sier Brekke.

Powered by Labrador CMS