F.v. talentspeider Fredrikke Tynning-Bergestuen, Retail Event Manager Cassandra Hagelstrøm, teamleder Sara Morling, teamleder Joachim Breen og byråleder Tommy Hove Stiansen.

Cassandra og Fredrikke sikrer seg fast jobb i Retail Factory

– Viser at det er mulig å ta steget fra captivator til fast ansatt.

Publisert

JCP-huset består av om lag 100 ansatte, og en stor base crew, eller «captivators», som de kalles i JCP, fordelt over hele landet. Nå har Cassandra Hagelstrøm og Fredrikke Tynning-Bergestuen, tatt steget opp. Begge begynte året med faste stillinger.

– Vi er veldig glade for å ha Cassandra og Fredrikke på plass på fast basis. De har begge tatt reisen fra å være captivators til å ha engasjementer hos oss, før de nå har fått faste stillinger, forteller byråleder Tommy Hove Stiansen, i en pressemelding.

Og legger til:

– De er perfekte eksempler på hvordan man kan bygge en karriere i JCP, og viser at det er mulig å ta steget fra captivator til fast ansatt.

Enkelt valg

Hagelstrøm startet i JCP-systemet i 2019, og har fått stillingen som Retail Event Manager i Retail Factory.

– Jeg trives ekstremt godt i Retail Factory og JCP, og det var et enkelt valg å takke ja til tilbudet om fast stilling. Jeg har virkelig fått muligheten til å utvikle meg i JCP, og jeg er veldig glad for at jeg kan fortsette å gjøre det i tiden som kommer, sier Hagelstrøm.

Byrålederen legger til at hun har overbevist med stålkontroll fra dag én

– Vi er veldig fornøyde med å ha henne som en fast del av Retail Factory.

– Som hånd i hanske

Tynning-Bergestuen har fått rollen som talentspeider, og skal gjøre jobben med å rekruttere morgendagens talenter til alle JCP-selskapene.

– Jeg har jo gått fra å være captivator til å rekruttere captivators, så jeg vet akkurat hvilke egenskaper som må til. I tillegg er jeg jo et levende eksempel på at man gå fra en rolle som captivator til å bli fast i JCP-systemet, og det sier litt om hvilke muligheter man får her, sier Tynning-Bergestuen.

Rollen som talentspeider passer henne godt.

– Fredrikke er ekstremt utadvendt av natur, og har en egen evne til å snakke med mennesker. Rollen som Talentspeider passer henne som hånd i hanske, og hun har allerede vist at hun har øye for å finne gode kandidater, avslutter Hove Stiansen.

Powered by Labrador CMS